ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: στενό jean, cropped top και ανάλαφρο πλεκτό
 

H Αθηνά Λοϊζίδου μοιράζεται τη δική της προσέγγιση στην υγιεινή διατροφή

Στο must Απριλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή, 5 Απριλίου με την Καθημερινή

Πάντοτε ενημερωμένη για τις πιο σημαντικές διατροφικές τάσεις, με έξυπνες και πρακτικές λύσεις και μια δόση ανατροπής στη φιλοσοφία ζωής της, η Αθηνά Λοϊζίδου, η πιο δημοφιλής μαγείρισσα της Κύπρου, αποτελεί το σύγχρονο πρότυπο της Κύπριας γυναίκας. Αγαπά το φαγητό, τους παραδοσιακούς αλλά και πιο εξωτικούς «ήχους» της διατροφής μας κι επιτρέπει πού και πού στον εαυτό της μικρά απολαυστικά παραστρατήματα.

Στο νέο τεύχος must, η Αθηνά Λοϊζίδου, μοιράζεται μαζί μας συμβουλές διατροφής στην αυτοαπομόνωση της καραντίνας, μικρές καθημερινές συμβουλές περιποίησης και μας χαρίζει τη δική της προσέγγιση στην υγιεινή διατροφή. 

''Για να προλάβω ένα πιθανό κρυολόγημα, λοιπόν, ακόμη και πριν τα πρώτα συμπτώματα κάνουν την εμφάνισή τους, καταφεύγω, φυσικά, στα εσπεριδοειδή, αφού η βιταμίνη C πιστεύεται ότι αυξάνει την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων, που είναι και το κλειδί για την καταπολέμηση των λοιμώξεων. Γκρέιπφρουτ, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια ή κλημεντίνες, μπορούν να μας χαρίσουν το απαραίτητο απόθεμα βιταμίνης C καθημερινά, καθώς το σώμα μας δεν μπορεί ούτε να την παράγει ούτε και να την αποθηκεύει. Αν νομίζετε ότι τα εσπεριδοειδή έχουν την πιο μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C από κάθε φρούτο ή λαχανικό, ξανασκεφτείτε το. Οι κόκκινες πιπεριές περιέχουν δύο φορές περισσότερη βιταμίνη C από τα εσπεριδοειδή και είναι επίσης και μια πλούσια πηγή β-καροτενίου. Εκτός από την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, βέβαια, η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση υγιούς δέρματος''. 

Η συνέχεια στο must Απριλίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 5 Απριλίου με την Καθημερινή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση

X