ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Eμπριμέ jumpsuit και mules
 

EUROPA DONNA Κύπρου: Συνεχίζουν να γίνονται προβληματικές επεμβάσεις μαστού

Η EUROPA DONNA Κύπρου, αντιπροσωπεύοντας όλα τα μέλη της, θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες όλων των γυναικών της EUROPA DONNA Κύπρου προς τους χορηγούς, υποστηρικτές και φίλους, που μέσα από διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες τους ενισχύουν τον Σύνδεσμο μας αποτελεσματικά.

Η EUROPA DONNA Κύπρου, με στόχο όλες οι γυναίκες που περνούν μέσα από την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, να έχουν την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση, εκφράζει τις έντονες ανησυχίες της για το γεγονός ότι συνεχίζουν να γίνονται προβληματικές επεμβάσεις μαστού στην Κύπρο και κάποιες ασθενείς αναγκάζονται να μεταβούν στο εξωτερικό για διορθωτικές επεμβάσεις, με ότι ταλαιπωρία αυτό συνεπάγεται και χωρίς η κρατική στήριξη να είναι επαρκής.

Στις γυναίκες αυτές η EUROPA DONNA Κύπρου, συμπαραστέκεται με διάφορους τρόπους για να τους δοθεί η ευκαιρία της πιο εξειδικευμένης αντιμετώπισης χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Σαν EUROPA DONNA Κύπρου θέλουμε να δηλώσουμε ότι προς αποφυγή επανάληψης κακών πρακτικών, δεν θα διστάσουμε να καταγγείλουμε προσεγγίσεις που δεν συνάδουν με Ευρωπαϊκές βέλτιστες πρακτικές και σχετικές κατευθυντήριες γραμμές

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση

X