ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Βιβλία αυτοβελτίωσης που θα σε βοηθήσουν στους στόχους της νέας χρονιάς

Τέσσερα βιβλία αυτοβελτίωσης από τα ράφια της Read Library

Η αλλαγή του χρόνου για πολλούς προδιαθέτει και αλλαγή των πραγμάτων. Αφού λοιπόν κάναμε την ενδοσκόπηση μας καταλήγοντας στον απολογισμό του προηγούμενου χρόνου ήρθε η ώρα για να θέσουμε νέους στόχους.

Γι' αυτό και εμείς βρήκαμε τέσσερα βιβλία αυτοβελτίωσης της Άντρης Χαϊράλλα που θα σε βοηθήσουν να ετοιμαστείς κατάλληλα για το new year resolution τα οποία είναι διαθέσιμα στην Read Library.

1. «Αγαπώ και Ευγνωμονώ» 

"Είναι στιγμές που νιώθω πως είμαι απλά ένας καθρέφτης, που μέσα από αυτόν βλέπουν οι άνθρωποι την ομορφιά τους. Έτσι είναι, αγάπη και ζεστασιά, ευαισθησία και δύναμη, πάθος και τόλμη, όλες αρετές έμφυτες στον καθένα μας. Τι όμορφο αίσθημα να ξέρεις πως η δική σου στάση βοήθησε κάποιον να αντιληφθεί πόσο σπουδαίος είναι!». (Απόσπασμα από το βιβλίο)

Το εγχειρίδιο «Αγαπώ κι Ευγνωμονώ» σε παίρνει από το χέρι και σου υπόσχεται ένα εσωτερικό ταξίδι, μέσα από το οποίο θα γνωρίσεις τον εαυτό σου και θα ανακαλύψεις όλες τις δυνατότητες που κρύβεις μέσα σου, καθώς σε διδάσκει βήμα-βήμα πώς μπορείς να εκπληρώσεις τους στόχους και τα οράματά σου με οδηγό την Αγάπη και την Ευγνωμοσύνη.

Το βιβλίο διανέμεται δωρεάν σε ψηφιακή μορφή από την εφαρμογή Read Library .

2. «Ημερολόγιο ευγνωμοσύνης και οραμάτων»

Όνειρα, Στόχοι, Θέλω και Επιθυµίες ξεπηδούν σαν σπίθες µέσα από την καρδιά µας κάθε στιγµή. Αλήθεια, όµως, πόσα από αυτά κατορθώνουµε να  πραγµατοποιήσουµε στο τέλος της ηµέρας; Ένα Ηµερολόγιο αλλιώτικο, ένας οδηγός επίτευξης στόχων, που βήµα – βήµα σε κρατάει απ’ το χέρι και σε παρακινεί ώστε να προχωρήσεις προς κάθε κατεύθυνση για την εκπλήρωση των στόχων σου. Ένα βιβλίο που σε ωθεί να γίνεις ο άνθρωπος που θέλεις να είσαι, να επιτύχεις τους στόχους, τα θέλω, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες  σου κατακτώντας παράλληλα την γαλήνη και την αρµονία που σου είναι απαραίτητες για να είσαι ευτυχισµένος µέσα σου.

Το βιβλίο διανέμεται σε ψηφιακή μορφή, από την εφαρμογή Read Library, στην τιμή των 7.99€ .

3. «Θετική Μεταδοτικότητα» της Άντρης Χαϊράλλα

Μπορείς κι εσύ να γίνεις ο Υπέρ – Ήρωας της δικής σου ζωής!
Ναι, µπορείς, και µάλιστα τώρα. Άµεσα. Αυτή την στιγµή και είναι πιο εύκολο από ό,τι φαντάζεσαι.
Το βιβλίο αυτό σε βοηθά να κάνεις µια υπέροχη «βουτιά» µέσα σου, αλλά και να ρίξεις µια αληθινή µατιά γύρω σου, ώστε να κατανοήσεις τη σηµασία που έχει η προσωπική σου εκτίµηση για σένα και να διαπιστώσεις τον πραγµατικό ρόλο που η σκέψη και τα συναισθήµατα παίζουν στη διαµόρφωση κάθε πτυχής της ζωής σου.
Αυτό το βιβλίο–οδηγός θα σε βοηθήσει να αναδυθείς εκφράζοντας τον καλύτερο εαυτό σου, µαθαίνοντάς σου τι είναι η Θετική Μεταδοτικότητα, αλλά και πώς µπορεί να σε οδηγήσει στο προκαθορισµένο Θετικό Αποτέλεσµα που είναι σηµαντικό για κάθε τοµέα της ζωής σου.

Το βιβλίο διανέμεται, στην τιμή των 7,99 ευρώ σε ψηφιακή μορφή, από την εφαρμογή Read Library .

4. «30+1 Τρόποι για να περνάς ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου»

30+1 λόγοι αγάπης και αλήθειας, 30+1 τρόποι για να είσαι δίπλα στα παιδιά σου, 30+1 εύκολοι και ευχάριστοι τρόποι για να περνάς καθημερινά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου, να διασκεδάζετε, πότε παίζοντας και πότε συζητώντας, πότε ανακαλύπτοντας και πότε δημιουργώντας. Κατά τη διάρκεια των «πειραμάτων» μου, αναφέρει η συγγραφέας, αντιλήφθηκα πως η σχέση που μπορείς να χτίσεις με τα παιδιά σου μέσω του παιχνιδιού είναι ανεκτίμητης αξίας και σπουδαιότητας. Για τον λόγο αυτό, σε κάθε πρόταση από τους 30+1 τρόπους που αναπτύσσω σ’ αυτό το εγχειρίδιο για γονείς, παραθέτω και τον τρόπο με τον οποίο βοηθά η καθεμιά από τις 30+1 προτάσεις μου στη διαμόρφωση και εξέλιξη του παιδιού, καθώς και στην ανάπτυξη των σχέσεων των παιδιών – αδερφιών μεταξύ τους, αλλά και της σχέσης τους μαζί σου.

Όλες οι ιδέες που αναφέρονται στο παρόν βιβλίο έχουν δουλέψει με επιτυχία για την ίδια και τα παιδιά της και είναι σίγουρη πως το ίδιο, αν όχι και καλύτερα, θα έχουν και για τον καθένα πολύ όμορφα, χαρούμενα και θετικά αποτελέσματα.

Το βιβλίο διανέμεται, σε ψηφιακή μορφή, από την εφαρμογή Read Library.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα : Η Άντρη Χαϊράλλα γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983 στην Λευκωσία, όπου διαμένει μέχρι και σήμερα. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας. Είναι η Δημιουργός/Founder της Θετικής Μεταδοτικότητας, μέσω της οποίας έχει βρει άπειρους τρόπους να βοηθά τους συνανθρώπους της. ΄ Η αγάπη της για τα βιβλία την οδήγησε στην δημιουργία του Εκδοτικού Οίκου Ευγνώμων, όπου η έμπνευση του εκάστοτε συγγραφέα μετατρέπεται σε χειροπιαστό δημιούργημα.

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση