ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

AdeΖ: Η νέα σειρά φυτικών ροφημάτων για ένα απολαυστικό πρωινό!

newsroom must

Η εμπειρία του πρωινού γίνεται ακόμη πιο απολαυστική και υγιεινή, με τη νέα σειρά φυτικών και θρεπτικών ροφημάτων Adez. Η καινούρια αυτή πρόταση από την Τhe Coca-Cola Company, κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: Σόγια, Καρύδα και Αμύγδαλο και ήρθε για να αναβαθμίσει την εμπειρία του σημαντικότερου γεύματος της ημέρας.

Τα φυτικά ροφήματα Adez είναι ιδανικά για όλους όσοι θέλουν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με μια υγιεινή επιλογή, καθώς δεν περιέχουν συντηρητικά, λακτόζη ούτε επιπλέον ζάχαρη, παρά μόνο τα φυσικά σάκχαρα των καρπών. Είτε με δημητριακά, σε smoothies αλλά και για χρήση στη μαγειρική σε γλυκά και φαγητά, τα ροφήματα Adez θα ανανεώσουν τις διατροφικές συνήθειες όσων επιθυμούν να έρθουν πιο κοντά με την well-being πλευρά τους.

Αλλά και για απόλαυση εκτός σπιτιού, η σειρά Adez περιλαμβάνει και τρεις πρωτότυπες φρουτώδεις on-the-go επιλογές για όσους προτιμούν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ρόφημα κάθε στιγμή της ημέρας: Αμύγδαλο με Passionfruit και Μάνγκο, Βρώμη με Φράουλα και Μπανάνα και Καρύδα με Μούρο, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες και μέταλλα και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Στον φυσικό χαρακτήρα του Adez συμβάλλει επίσης και το πρωτοποριακό, 100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι του, το οποίο είναι φτιαγμένο από μέχρι και 30% φυτικά υλικά.

Tα φυτικά ροφήματα Adez δίνουν έναν διαφορετικό τόνο στο πρωινό μας, και μας καλούν να βάλουμε έναν πιο θρεπτικό και υγιεινό τόνο στην καθημερινότητά μας! Ανακαλύψτε τα!

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση