ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

8 περίεργοι τρόποι για να σηκωθείτε από το κρεβάτι χωρίς καφεΐνη

Για πρωινό ξύπνημα γεμάτο ενέργεια

newsroom must

Οι περισσότεροι από εμάς για να ξυπνήσουμε θέλουμε οπωσδήποτε ένα φλιτζάνι καφέ. Τι θα λέγατε αν υπήρχε ένας άλλος τρόπος για να σηκωθείτε από το κρεβάτι χωρίς αυτός να περιλαμβάνει καφεΐνη;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για πρωινό ξύπνημα γεμάτο ενέργεια.

Δείτε τους 8 πιο περίεργους:


1. Παγωμένο ντους
Σηκωθείτε από το κρεβάτι και πηγαίνετε κατευθείαν να κάνετε ένα κρύο ντουζ. Σίγουρα θα σας ξυπνήσει αμέσως.

2. Κάντε ελαφρύ μασάζ στα... χέρια σας
Πιέστε μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε σε μια ζεν κατάσταση.

3. Ψεκαστείτε με μέντα
Πριν καν σηκωθείτε από το κρεβάτι για να βουρτσίσετε τα δόντια σας, ψεκάστε μία ισχυρή δόση μέντας στο στόμα σας για να ξυπνήσετε και να τρομάξετε τις αισθήσεις σας. Είναι δύσκολο να ξανακοιμηθείτε όταν το στόμα σας είναι... παγωμένο.

4. Κρεμαστείτε από το κρεβάτι
Αφήστε το κεφάλι σας για λίγο να κρεμαστεί στη μία πλευρά του κρεβατιού! Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τη γρήγορη εισροή του αίματος στο κεφάλι.

5. Παραγγείλετε πρωινό

Παραγγείλετε ένα smoothie για πρωινό ή μια φρουτοσαλάτα. Σίγουρα θα πεταχτείτε από το κρεβάτι για να ετοιμαστείτε να ανοίξετε στο ντελίβερι μπόι!

6. Ξυπνήστε με μουσική

Αφήστε την απαλή μουσική και ρυθμίστε το ξυπνητήρι σας να χτυπάει με ένα τραγούδι πραγματικό συναγερμό... το Bohemian Rhapsody.

7. Βάλτε αιθέρια έλαια
Κρατήστε μερικά αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών δίπλα στο κρεβάτι σας. Τρίψτε λίγες σταγόνες επάνω στους καρπούς σας. Είναι σούπερ αναζωογονητικό και θα σας ξυπνήσει με μια ευχάριστη διάθεση.

8. Φάτε ένα μήλο
Τα μήλα περιέχουν φυσικά σάκχαρα και η φλούδα τους είναι δύσκολο να τη χωνέψετε. Πράγμα που σημαίνει ότι όταν τρώμε ένα μήλο χρειάζεται να γίνει πολλή δουλειά από τον οργανισμό μας, έτσι οι πιθανότητες να πέσετε ξανά στο κρεβάτι μειώνονται.

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση