ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τάσος Τρύφωνος: Η ανάρτηση του για το πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της μητέρας του

H επιθυμία του είναι να τιμήσει τη μνήμη της αγαπημένης του μητέρας.

Μαρία Καραμάνου

Η οικογένεια του Τάσου Τρύφωνος περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς η αγαπημένη μητέρα του παρουσιαστή έφυγε από τη ζωή την ημέρα των Θεοφανίων σε ηλικία 77 ετών. Ο ίδιος ο Τάσος ανακοίνωσε το θλιβερό γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μοιράζοντας στιγμιότυπα με την αγαπημένη του μητέρα.

Στην ανάρτησή του, επισήμανε ότι η μητέρα του άφησε τη ζωή την ημέρα των Θεοφανίων και παρουσίασε φωτογραφίες που τους απεικονίζουν μαζί. Συναισθηματικά στιγμιότυπα που αναδεικνύουν την έντονη σχέση και αγάπη που είχαν.

Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη βαρύτατη απώλεια που βιώνει η οικογένειά του και ανακοίνωσε ότι η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο, 8 Ιανουαρίου, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι.

Στο πνεύμα της αγάπης και της φιλανθρωπίας που χαρακτηρίζει την οικογένεια, αντί για κατάθεση στεφάνων, η επιθυμία τους είναι να γίνονται εισφορές για τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι. Με αυτόν τον τρόπο, η οικογένεια επιθυμεί να συμβάλει στο κοινό καλό, αντί να λάβει συμπαράσταση με μεμονωμένα λουλούδια.

Είναι μια στιγμή βαθιάς θλίψης για τον Τάσο Τρύφωνα και την οικογένειά του, και η επιθυμία τους είναι να τιμήσουν τη μνήμη της αγαπημένης τους μητέρας με έναν τρόπο που θα ωφελήσει και άλλους στην κοινότητά τους.

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS