ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Αννίτα Δημητρίου: Όλα τα στιγμιότυπα από τα Θεοφάνεια στη Λεμεσό

«Με την ευχή η γιορτή των Θεοφανείων, να αποτελέσει αφετηρία, για πνευματικό και καθολικό αναβάπτισμα, σε κάθε επίπεδο».

Μαρία Καραμάνου

Οι εορτασμοί για τα Θεοφάνεια περιλάμβαναν συμμετοχή σε θρησκευτικές τελετές και παραδόσεις σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένης και της κατεχόμενης Αγίας Τριάδας Καρπασίας. Η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία στη Λεμεσό, στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Βουλής μοιράστηκε στιγμιότυπα από την ημέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στις φωτογραφίες, φαίνεται να στέκεται ανάμεσα σε στρατιώτες και να συνομιλεί με μια γιαγιά, ενώ το βίντεο που μοιράστηκε στο story της περιλάμβανε σημαντικές στιγμές όπως το πέταγμα του σταυρού, την μουσική από την μπάντα και τις συνομιλίες της με τους πολίτες της Λεμεσού.

Η παρουσία της σε διάφορες στιγμές της εορταστικής εκδήλωσης αντικατοπτρίζει την πολιτική και κοινωνική της δραστηριότητα καθώς και τη συναισθηματική επαφή της με τους πολίτες κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων. 

Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε, «Χρόνια Πολλά και #φωτισμένα για όλο τον κόσμο! Με την ευχή, από καρδιάς, η γιορτή των #Θεοφανείων, να αποτελέσει αφετηρία, για πνευματικό και καθολικό αναβάπτισμα, σε κάθε επίπεδο. Κάτι το οποίο έχουμε πολύ ανάγκη στις δύσκολες και σκοτεινές εποχές που διανύουμε». 

Δείτε το βίντεο και τα στιγμιότυπα εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση