ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Golden Globes 2024: Αποκαλύφθηκε ο πίνακας θέσεων της βράβευσης

Η ταινία «Barbie» της Greta Gerwig είναι υποψήφια για 9 βραβεία φέτος.

Μαρία Καραμάνου

Οι 82ες ετήσιες Χρυσές Σφαίρες πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και η λίστα καλεσμένων είναι γεμάτη με τους αγαπημένους μας αστέρες στην οθόνη, σκηνοθέτες και τους φίλους τους στη λίστα Α. Μα που θα κάθονται όλοι;

Ευτυχώς, ο λογαριασμός X, παλαιότερα γνωστός ως Twitter, @FilmUpdates έδωσε μια κλεφτή προεπισκόπηση των λιστών των τραπεζιών πριν από την τελετή. Και μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι οι αγαπημένοι μας υποψήφιοι και οι θαμώνες του Hollywood θα διασκεδάζουν δίπλα στους αξιότιμους συναδέλφους και φίλους τους.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στις 5 Ιανουαρίου, η ομάδα της Barbie – Margo Robbie, Greta Gerwig, America Ferrera, Ryan Gosling και Issa Rae – θα συνοδεύονται από μέλη από την ταινία «Killers of the Flower Moon» – Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese, Robert De Niro, και η Lily Gladstone – και η Oprah Winfrey του«The Color Purple», η Danielle Brooks και η Fantasia Barrino.

Το τραπέζι μπορεί απλώς να είναι αυτό που θα λάβει τα περισσότερα βραβεία, καθώς η ταινία ζωντανής δράσης Barbie καταλαμβάνει την πρώτη θέση για τις περισσότερες υποψηφιότητες στις κατηγορίες ταινιών – εννέα. Ωστόσο, το Oppenheimer, η ταινία που είχε ήδη έρθει αντιμέτωπη με το έργο εμπνευσμένο από τη Mattel της Gerwig όταν κυκλοφόρησαν την ίδια μέρα, είναι επίσης υποψήφιο για εννέα βραβεία.

Αλλά η περιοδεία Taylor Swift: The Eras της Taylor Swift μπορεί απλώς να ξεπεράσει τόσο την Barbie όσο και τον Oppenheimer στην κατηγορία «Κινηματογραφικό και Box Office Achievement». Η Barbie έκανε περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε πωλήσεις στο box office παγκοσμίως, ενώ η ταινία συναυλίας της Swift απέφερε 250 εκατομμύρια δολάρια και ο Oppenheimer 945,3 εκατομμύρια δολάρια. Με βάση μόνο τους αριθμούς, η Barbie θα μπορούσε να είναι η νικήτρια.

Ωστόσο, η νικήτρια του «Anti-Hero» φημολογείται ότι θα εμφανιστεί στο ξενοδοχείο Beverly Hilton αυτήν την Κυριακή 7 Ιανουαρίου - αν και η θέση της δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Ένα πράγμα που ξέρουμε με βεβαιότητα είναι ότι ο αγαπημένος της Travis Kelce δεν θα είναι μαζί της. Ο παίκτης των Kansas City Chiefs δεν μπορεί να φτάσει στην τελετή μετά τον αγώνα του εναντίον των Los Angeles Chargers εκείνο το βράδυ. Ο αγώνας NFL έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 1.25 μ.μ. ET, ενώ το κόκκινο χαλί θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. ET.

Σύμφωνα με πηγές του Page Six, ο 34χρονος αθλητής θα επιστρέψει σπίτι του με την ομάδα του αμέσως μετά τον αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι δυστυχώς δεν θα κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί.

Οι θαυμαστές μπορεί ακόμα να μπορούν να δουν μερικά από τα νεότερα ζευγάρια του Hollywood την Κυριακή. Υποθέτοντας ότι ο Jeremy Allen White θα είναι εκεί, λόγω της υποψηφιότητάς του για την «Καλύτερη ερμηνεία από άνδρα ηθοποιό σε τηλεοπτική σειρά - Μιούζικαλ ή Κωμωδία», θα μπορούσε να συνοδεύεται από τη νέα του ρομαντική σύντροφο Rosalía.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS