ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Σάττι: Πότε ξεκινάει πρόβες για την Eurovision;

Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Μαρία Καραμάνου

Η Μαρίνα Σάττι, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, βιώνει ένα δύσκολο χρονικό διάστημα μετά τον απροσδόκητο χαμό του πατέρα της λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη της εμφάνιση. Το πένθος έχει βυθίσει την τραγουδίστρια σε μια περίοδο θλίψης και προσωρινά έχουν διακοπεί οι πρόβες της.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου ταξίδεψε για Αλεξανδρούπολη προκειμένου να συναντήσει τους χορευτές της. Παρά την προσπάθεια του δημοσιογράφου να της πάρει μια δήλωση, η Μαρίνα απέφυγε να μιλήσει στην κάμερα και να δώσει συνέντευξη.

Το προσωπικό της τραγουδίστριας δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στα μέσα ενημέρωσης και η Μαρίνα εμφανίστηκε σε συγκλονισμένη και συγκεντρωμένη κατάσταση. Η απόρριψη της συνέντευξης από τη μεριά της Μαρίνας αναδεικνύει το βάθος της θλίψης και της ιδιωτικότητας που βιώνει κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Παρά την προσωπική της δυσκολία, η Μαρίνα εξακολουθεί να προετοιμάζεται για την εμφάνισή της στη Eurovision, αντιμετωπίζοντας μεγάλες συναισθηματικές πιέσεις και δυσκολίες. Το ταλέντο και η δέσμευσή της προς τη μουσική την καθιστούν μια δυναμική και ανθεκτική καλλιτέχνιδα, που παλεύει με τις προκλήσεις της ζωής της.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της που είχε δώσει στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε αναφέρει για τον πατέρα της ότι, «Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, ήρθε φοιτητής στην Αθήνα και έτσι γνωρίστηκαν. Υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά. Θαυμάζω τη μαμά μου γι’ αυτό, για τον ατίθασο χαρακτήρα της. Μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ λέω “ουάου, μαγκιά”. Ο μπαμπάς μου ήταν ο πρώτος μαύρος που αντίκρισε η γιαγιά μου».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS