ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Jolie: Ο Pitt την κακοποιούσε σωματικά;

«Στο αεροπλάνο στράφηκε πρώτη φορά και κατά των παιδιών»

Μαρία Σάββα

Η άγρια διαμάχη μεταξύ της Angelina Jolie και του Brad Pitt συνεχίζεται να καίει φωτιές, με νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως μέσω δικαστικής κατάθεσης. Η Jolie ισχυρίζεται μέσω των δικηγόρων της ότι ο Pitt ήταν βίαιος απέναντί της πριν από το γνωστό περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016, που είχε ως αποτέλεσμα την υποβολή αίτησης διαζυγίου.

Σε μια νέα κίνηση εντός της δικαστικής διαμάχης για το Château Miraval, το γαλλικό οινοποιείο που κατείχαν μαζί, η νομική ομάδα της Jolie ζήτησε να δημοσιοποιηθούν συνομιλίες που, όπως υποστηρίζουν, αποδεικνύουν την αντιδραστικότητα του Pitt στην πώληση του μεριδίου της Jolie στο οινοποιείο.

Σύμφωνα με την Jolie, το ιστορικό σωματικής κακοποίησης ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι τους το 2016, αλλά αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που επηρέασε τα παιδιά τους. Αναφέρεται ότι μετά από αυτό το περιστατικό, η Jolie εγκατέλειψε τον Pitt.

«Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Jolie από τον Pitt ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική του κακοποίηση και στα παιδιά. Η Τζολί τότε τον εγκατέλειψε αμέσως».

Ωστόσο, η πλευρά του Pitt ανταποκρίνεται, δηλώνοντας ότι οι κατηγορίες είναι παραπλανητικές και ότι διατηρεί την επιμέλεια 50/50 των παιδιών τους. Επίσης, αρνούνται την ιδέα ότι η αγωγή για το οινοποιείο δεν θα είχε συμβεί αν ο Pitt είχε αγοράσει το μερίδιο της Jolie.

Αυτή η διαμάχη συνεχίζει να κατακλύζει τα μέσα και να αναστατώνει τους θαυμαστές, καθώς αποκαλύπτει νέες πτυχές της σύντομης αλλά ταραχώδους σχέσης τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση