ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Meghan & Harry:Θα εμφανιστούν στο The Kardashians;

Λέτε να δούμε τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle στο reality που ίσως κανένας Royal δεν θα τολμούσε;

Μαρία Καραμάνου

Σίγουρα, η πρόταση που έγινε από την Kris Jenner στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry φαίνεται να είναι μια αρκετά ασυνήθιστη ευκαιρία για το βασιλικό ζεύγος. Η συμμετοχή τους σε ένα ριάλιτι όπως το «The Kardashians» θα ήταν ασφαλώς ένα πολύ μεγάλο βήμα μακριά από την παραδοσιακή εικόνα των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Αν και η σκέψη μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστη, φαίνεται ότι η Meghan Markle σκέφτεται σοβαρά την πρόταση. Αυτό μπορεί να είναι ένας τρόπος για το ζευγάρι να επαναφέρει την προσοχή πάνω τους με έναν νέο και πιο απροσδόκητο τρόπο.

Ενδεχομένως, η συμμετοχή τους στο ριάλιτι της οικογένειας της Kris Jenner μπορεί να προσφέρει μια νέα πλατφόρμα για την Meghan και τον Harry να επικοινωνήσουν με το κοινό, να προβάλουν τις αξίες και τα έργα τους και να επηρεάσουν θετικά την κοινή γνώμη.

Είναι ασφαλώς μια πρόταση που ξεχωρίζει από τις συνηθισμένες επαγγελματικές προτάσεις που λαμβάνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν δείξει ότι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε νέους και πρωτοποριακούς τομείς. Έτσι, η συμμετοχή τους σε αυτό το ριάλιτι μπορεί να είναι ένα ενδιαφέρον βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η πιθανή συνεργασία μεταξύ της Meghan Markle, του πρίγκιπα Harry και της οικογένειας Kardashian φαίνεται να προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό και να ανοίγει νέους ορίζοντες για το βασιλικό ζευγάρι.

Από την πλευρά της Meghan, η συνεργασία με την οικογένεια Kardashian μπορεί να προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για επαφή με ένα ευρύτερο κοινό και να επιτρέψει στην ίδια να διευρύνει το δίκτυό της στον χώρο της ψυχαγωγίας. Αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό μέρος της εξέλιξης της καριέρας της μετά την αποχώρησή της από τη βασιλική οικογένεια.

Από την πλευρά της οικογένειας Kardashian και της Kris Jenner, η συνεργασία με το βασιλικό ζευγάρι μπορεί να ανοίξει νέες δυνατότητες για την επέκταση του θεσμού της οικογένειας σε ένα διεθνές κοινό. Επιπλέον, η προσέλκυση της Meghan και του Harry θα μπορούσε να δώσει στο ριάλιτι τους μια ακόμη μεγαλύτερη προβολή και να τους εντάξει στο mainstream κοινό με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Αυτή η πιθανή συνεργασία φαίνεται να είναι μια κίνηση που θα μπορούσε να επιφέρει οφέλη και στις δύο πλευρές, ενώ θα προσελκύσει επίσης το ενδιαφέρον ενός ευρύτερου κοινού, σίγουρα όμως, δεν ξέρουμε τι θα κοστίσει στο βασιλικό ζευγάρι από την πλευρά του παλατιού της Βρετανίας και ποια θα είναι η αντίδραση τους. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS