ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Pamela Anderson: Κυκλοφορεί βιβλίο μαγειρικής

Το βιβλίο με τίτλο

Μαρία Σάββα

Η γνωστή ηθοποιός Pamela Anderson φαίνεται να πήρε το πάθος της για την μαγειρική σε ένα άλλο επίπεδο με την ίδια ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί βιβλίο μαγειρικής.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως εμπνεύστηκε από την οικογένειά της όπως λέει κι έγραψε ένα βιβλίο 228 σελίδων, που περιλαμβάνει «80 σπιτικές κι επηρεασμένες από τον κόσμο» συνταγές, με βάση τα φυτά. Επιπλέον, περιλαμβάνει συμβουλές για τον βιώσιμο σχεδιασμό, αλλά και την κηπουρική.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που κυκλοφορεί: «Το βιβλίο της δημιουργήθηκε αρχικά ως δώρο για το καλωσόρισμα των γιων και των συντρόφων της και αποτελούνταν από ένα κουτί με κάρτες με συνταγές, με τον τίτλο "I Love You"».

«Αυτό το βιβλίο ήταν ένας κόπος που βγήκε μέσα από την καρδιά μου, που ξεχειλίζει στο σύμπαν, με όλα τα αγαπημένα μου πράγματα στη ζωή, με φαγητό και με παραξενιές. Εμπνευσμένο από τα ταξίδια μου, αλλά κυρίως από το νησί, στο οποίο μεγάλωσα, ένα τροπικό δάσος που αξίζει όλη τη δόξα», είπε στην συνέχεια.

Τέλος, γράφει: «Πρόκειται για ένα βιβλίο μαγειρικής και lifestyle, τίποτα το φανταχτερό. Και διασκέδαση με ένα ταπεινό είδος χαράς. Γιορτάζει τη μαγεία των γραφικών τοποθεσιών, όπου η φύση έχει πάντα μια περήφανη θέση στο τραπέζι. Ανυπομονώ να βρεθεί σε όλα τα σπίτια, από την οικογένειά μας μέχρι τα δική σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση