ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ποιοι παρευρέθηκαν στη συναυλία του Καρόλου;

Τράβηξαν τα βλέμματα οι αστείες γκριμάτσες των παιδιών της Kate και William.

Μαρία Καραμάνου

Χιλιάδες άνθρωποι παρευρέθηκαν στο εντυπωσιακό σόου που έδωσε την καταληκτική πνοή στις επίσημες εκδηλώσεις για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου στο κάστρο του Ουίνσορ την Κυριακή. Η παρουσία των μελών της βασιλικής οικογένειας, καθώς και διάσημων προσκεκλημένων από όλο τον κόσμο, διακρίθηκε στο πλαίσιο αυτής της εντυπωσιακής εκδήλωσης. Παρόλα αυτά, παρατηρήθηκε η απουσία του πρίγκιπα Harry και της Meghan από την εκδήλωση.

Η συναυλία που διοργανώθηκε προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου θεωρήθηκε από πολλούς ως η ιδανική κορύφωση ενός υπέροχου Σαββατοκύριακου, που περιελάμβανε τους μεγάλους εορτασμούς για την τελετή της στέψης το Σάββατο και το "Big Lunch" της Κυριακής. Περίπου 20.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν την συναυλία, καθώς κορυφαίοι καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής εμφανίστηκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους. Μεταξύ των θαμώνων βρέθηκαν και μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ των οποίων ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα, ο Πρίγκιπας William με τη σύζυγό του Kate και τα παιδιά τους, καθώς και ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου και τα παιδιά τους. Άλλα μέλη της οικογένειας που βρέθηκαν στη συναυλία ήταν ο Πρίγκιπας Andrew και η πρώην σύζυγός του Sarah, Δούκισσα της Νέας Υόρκης, καθώς και η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της Jack. 

Ο Hugh Bonneville, αστέρας της σειράς Downton Abbey, ήταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που παρευρέθηκαν ήταν η Nicole Scherzinger, η Amanda Holden, η Katy Perry, ο Lionel Richie και οι Take That. Επίσης, η Paloma Faith, ο Olly Murs, ο Steve Winwood και ο Andrea Bocelli εμφανίστηκαν στη σκηνή για να τιμήσουν τον βασιλιά Κάρολο. Παράλληλα, κορυφαία ονόματα του Hollywood, όπως ο Tom Cruise, η Joan Collins, ο Bear Grylls, ο Tom Jones και η Oti Mabuse, έστειλαν βίντεο μηνύματα χαιρετισμού στα μέλη της βασιλικής οικογένειας και στο κοινό που παρακολουθούσε τη συναυλία από το κάστρο Ουίνσορ.

Τα παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, κέντρισαν τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της συναυλίας για τα γενέθλια του βασιλιά Κάρολου. Οι δύο μικροί εντυπωσίασαν με το υπέροχο ντύσιμό τους και τις χαριτωμένες γκριμάτσες τους. Φάνηκε να διασκεδάζουν πολύ, χορεύοντας και τρέχοντας στους ρυθμούς των τραγουδιών των αγαπημένων τους καλλιτεχνών. Ωστόσο, η οκτάχρονη πριγκίπισσα Charlotte, που επέβλεπε τον μικρό αδερφό της, πρίγκιπα Louis, φάνηκε λίγο αδιάφορη κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Pete Tong.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση