ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

O Harry που έφυγε χωρίς να χαιρετήσει και το βίντεο του William και της Kate

«What a Day» έγραψαν χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Δέσποινα Άσπρου

Τα βλέμματα κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας ήταν στραμμένα στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, ενόψει της στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλας. Και ενώ σίγουρα οι δύο τους ήταν στο πρώτο πλάνο, τα παιδιά του βασιλιά, πρίγκιπας William και πρίγκιπας Harry δεν θα μπορούσαν να μην απασχολήσουν τον Τύπο. Ειδικά ο δεύτερος, μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Spare.

Δύο από τα πράγματα που σχολιάστηκαν έντονα και αφορά στον δευτερότοκο γιο του βασιλιά, ήταν σίγουρα η μόλις 28 ωρών και 43 λεπτών παραμονή του στη Βρετανία και το ότι βάση των βρετανικών δημοσιευμάτων, έφυγε χωρίς καν να χαιρετήσει. Πιο συγκεκριμένα, το ταξίδι του πρίγκιπα στο Λονδίνο ήταν ένα από τα συντομότερα που έχει κάνει ποτέ, με τον ίδιο να είχε ήδη αφήσει να διαρρεύσει μέσω του εκπροσώπου του, πως ήταν προγραμματισμένο να μείνει για λίγο καθώς ήθελε να προλάβει το πάρτι γενεθλίων του γιου του στην Αμερική, με την σύζυγό του και τα παιδιά τους να έμειναν στο Λος Άντζελες.

Να σημειώσουμε πως στην τελετή στέψης, ο πρίγκιπας έφτασε με λιμουζίνα και δεν είχε κάποιον ρόλο. Ο ίδιος, αμέσως μετα΄ το τέλος της εκδήλωσης, έφυγε χωρίς να χαιρετήσει τον πατέρα του, ούτε και να ανταλλάξει κάποια κουβέντα με τον αδερφό του και διάδοχο του θρόνου.

Από πλευράς τους, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton φάνηκαν ιδιαίτερα χαρούμενη με την εξέλιξη της ημέρας, με τους δύο τους να δημοσιεύουν στα κοινωνικά τους δίκτυα ένα βίντεο με highlights της τελετής και να γράφουν: «What a Day».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση