ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η νέα τάξη πραγμάτων στη βασιλική οικογένεια

Πως φαίνεται ότι η Καμίλα πλέον κάνει κουμάντο.

Μαρία Καραμάνου

Η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου ήταν ένα ιστορικό γεγονός που σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Αυτή η νέα εποχή φάνηκε να εστιάζεται γύρω από τα παιδιά της νέας βασίλισσας, της Καμίλας, που πλέον δεν βρίσκονται πια στη σκιά. Αυτό ήταν παρατηρήσιμο κατά τη διάρκεια της τελετής, όπου ο γιος και η κόρη της Καμίλα κάθισαν στην πρώτη σειρά ενώ ο πρίγκιπας Harry στην τρίτη.

Η διαμόρφωση της κατάταξης των 2.200 καλεσμένων στο Αβαείο του Γουέστμινστερ δεν ήταν εύκολη αποστολή για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν αρχηγοί κρατών, πολιτικές και θρησκευτικές αρχές, καθώς και μέλη οικογενειών με διαφορετικό κύρος - μερικοί βασιλικοί και άλλοι όχι. Η δύσκολη αυτή αποστολή όμως, αποκάλυψε μια νέα τάξη πραγμάτων στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας καθώς τα παιδιά της νέας βασίλισσας, έλαβαν τη θέση που τους αναλογούσε στην κατάταξη των καλεσμένων, ενώ τα παιδιά του Καρόλου, από ότι φαίνεται κατατάχθηκαν σε μια χαμηλότερη θέση.

Η διάταξη περιλάμβανε τους συγγενείς του βασιλιά Καρόλου στην αριστερή πλευρά του βωμού και τους συγγενείς της Καμίλας στη δεξιά πλευρά, τοποθετημένους στην ίδια θέση με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Ο βαφτιστήρας του βασιλιά Καρόλου, Τom Parker, βρέθηκε στην πρώτη σειρά δίπλα στην αδερφή του Lora, ενώ οι δύο εγγονές της Καμίλας, βρέθηκαν στην ίδια περιοχή με τον πρίγκιπα George.

Μέχρι την παρούσα στιγμή, οι Parker είχαν κατέχει μια σχετικά αδιάφορη θέση ως καλεσμένοι στις βασιλικές εκδηλώσεις, χωρίς να έχουν κάποιο άμεσο δεσμό με τη βασιλική οικογένεια. Για παράδειγμα, στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, είχαν καθίσει στα παρασκήνια μαζί με την οικογένεια Middleton. Ωστόσο, η κατάσταση έχει αλλάξει πλήρως τώρα, καθώς οι Parker είναι πλέον μέλη της βασιλικής οικογένειας, ως παιδιά της βασίλισσας.

Η θέση του πρίγκιπα Harry στο αβαείο του Γουέστμινστερ έχει μεταβληθεί σημαντικά μετά τη δημοσίευση του βιβλίου του, όπου κριτικάρει έντονα την Καμίλα. Αν και ήταν ο γιος του βασιλιά, τώρα βρίσκεται στην τρίτη σειρά του Aβαείου. Αυτό δείχνει ότι ο θεσμός έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο Harry δημοσίευσε κάτι τέτοιο και έρχεται σε αντίθεση μαζί του. Στην πραγματικότητα, οι σχέσεις του με τη βρετανική βασιλική οικογένεια φαίνεται να έχουν κλονιστεί και να είναι σε εξέλιξη.

Μάλιστα, εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγος της Καμίλα, ο Andrew Parker, επίσης παρευρέθηκε στη στέψη. Ωστόσο, ενώ δεν είχε καμία σχέση με τον θεσμό καθόταν στη δεύτερη σειρά, πίσω από τα παιδιά του Tom και Lora. Αυτό υποδηλώνει ότι πάλι, κάθισε πιο μπροστά από τον πρίγκιππα Harry. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS