ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στη στέψη του Καρόλου

Οι προσωπικότητες που ξεχώρισαν.

Μαρία Καραμάνου

Σήμερα, η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου προσέλκυσε προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων μοναρχών από διάφορες χώρες. Μερικοί από τους παρευρισκόμενους που ξεχώρισαν κατά την είσοδό τους ήταν η βασίλισσα Leticia της Ισπανίας και η Charlene του Μονακό. Στο πλευρό της Charlene βρισκόταν ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Albert του Μονακό, που ήταν ο πρώτος ευρωπαίος βασιλιάς που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στη στέψη του βασιλιά Καρόλου. Φυσικά, εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η Kate Middleton, χωρίς όμως αυτή να ήταν και η μόνη.

Δείτε στην συνέχεια τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε.

Η εμφάνιση της Charlene ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς φορούσε ένα σετ σε nude απόχρωση, αποτελούμενο από φούστα και σακάκι, που συνδύασε με ασορτί καπέλο και γόβες στο ίδιο χρώμα. Η πριγκίπισσα επέστρεψε στο κοινό μετά από μια δύσκολη περίοδο υγείας και αυτή ήταν η πρώτη της κοινή εμφάνιση με τον σύζυγό της μετά από δύο χρόνια. Οι δύο τους κέρδισαν την προσοχή των παρευρισκομένων και δημιούργησαν μια σπάνια εμφάνιση αφού η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε πρόσφατα από τη Νότια Αφρική, όπου και νοσηλευόταν.

Η βασίλισσα Leticia έφτασε στο Αβαείο του Westminster με τον σύζυγό της, τον βασιλιά Φίλιππο ΣΤ'. Η βασίλισσα, η οποία είναι γνωστή για το αψεγάδιαστο στυλ της, φόρεσε ένα εντυπωσιακό ροζ κουστούμι με ασορτί καπέλο, τραβώντας τα βλέμματα πάνω της καθώς περπατούσε προς την είσοδο του Αβαείου. Η παρουσία της προκάλεσε θαυμασμό από τους θεατές και μια παπαράτσι κατάφερε να απαθανατίσει την λαμπερή της εμφάνιση.

Η Άννα Μαρία και η Μαρί Σαντάλ, οι δύο κόρες του βασιλιά Φελίπε ΣΤ' και της βασίλισσας Leticia, εμφανίστηκαν με σύνολα σε μπλε αποχρώσεις, αλλά με διαφορετικά στυλ. Η Άννα Μαρία επέλεξε ένα σκούρο μπλε σύνολο, ενώ η Μαρί Σαντάλ επέλεξε ένα πιο ανοιχτό μπλε. Η τσάντα που κρατούσε η Μαρί, που έμοιζε με ένα βιβλίο, ανήκει στο brand της κόρης της, Ολυμπίας, που φέρει το όνομα "Olympia Le-Tan".

Ο βασιλιάς Abdullah της Ιορδανίας εμφανίστηκε μαζί με τη βασίλισσα Ράνια στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Η βασίλισσα Ράνια φόρεσε ένα παστέλ κίτρινο μίντι φόρεμα, με διακριτικές διάφανες πινελιές, με ψηλό κλειστό λαιμό. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ασορτί καπέλο, ακολουθώντας την τάση της ημέρας να αποφεύγει τις τιάρες. Κρατούσε ένα λευκό clutch, που ταίριαζε απόλυτα με τις λευκές γόβες της.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα του Bhutan, ο βασιλιάς Jigme Khesar Namgyel Wangchuck και η βασίλισσα Jetsun Pema, έφτασαν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Camilla. Έδειχναν μοντέρνοι με παραδοσιακά μωβ ρούχα καθώς έφτασαν στο Αβαείο του Westminster. Ο βασιλιάς Jigme φορούσε ένα παραδοσιακό Gho του Bhutan και η βασίλισσα Jetsun φορούσε μια παραδοσιακή kira.

Στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, παρέστη και η πριγκίπισσα Kiko από μέρους του αυτοκράτορα Naruhito της Ιαπωνίας, η οποία φόρεσε ένα όμορφο ανοιχτό μπεζ ιαπωνικό κιμονό και συνδύασε την εμφάνισή της με διακριτικά αξεσουάρ. Ο πρίγκιπας και διάδοχος Fumihito ήταν επίσης παρών στην τελετή. Παρόλο που ο αυτοκράτορας συνήθως δεν παρείσταται σε ξένες βασιλικές τελετές στέψης λόγω πρωτοκόλλου, είχε λάβει πρόσκληση από τη Βρετανική βασιλική οικογένεια για να παραστεί στη στέψη. Να θυμίσουμε ότι η παρουσία του αυτοκράτορα Naruhito στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β' ήταν ένα σπάνιο γεγονός.

Η Emma Thompson φαινόταν απίστευτη με ένα κόκκινο λουλουδάτο παλτό καθώς έφτασε στο Αβαείο του Westminster για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ' και της Βασίλισσας Καμίλα. Η ηθοποιός φαινόταν βασιλική στην επιλογή της για το ντύσιμο που είχε επιλέξει. Φορώντας το έντονο κόκκινο σχέδιο, το οποίο είναι διακοσμημένο με ένα μοτίβο από τριαντάφυλλα, η σταρ φαινόταν εντυπωσιακή. Το ντύσιμό της αναμφίβολα θα ενθουσιάσει τους βασιλικούς θαυμαστές. Η βασιλική οικογένεια είναι γνωστή για τη χρήση λουλουδιών και τη δημιουργία πολλών εφέ, οπότε η εμφάνιση της Emma ταιριάζει απόλυτα στη σημερινή εορταστική διάθεση.

Μαζί με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Denys, έφτασε και η πρώτη κυρία της Ουκρανίας, Olena Zelenska. Η μητέρα δύο παιδιών φόρεσε ένα απαλό μπλε παλτό πάνω από ένα ασορτί φόρεμα και λευκά τακούνια στιλέτο και χαμογέλασε καθώς έμπαινε στο Αβαείο. Η Olena ήταν η εικόνα της κομψότητας, σίγουρα ήταν μια νικητήρια εμφάνιση.

Η βασίλισσα Maxima εντυπωσίασε με ένα μερικώς διαφανές λευκό φόρεμα για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου σήμερα το πρωί. Βγήκε στο πλευρό του Willem-Alexander, βασιλιά της Ολλανδίας. Η βασίλισσα φαινόταν λαμπερή στα λευκά, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση της με λευκά γάντια. Το φόρεμά της στένευε στη μέση για να αναδείξει την υπέροχη σιλουέτα της, μαζί με μια ζώνη με ένα διακοσμητικό στρογγυλό ασημένιο στολίδι.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron και η Γαλλίδα Πρώτη Κυρία Brigitte Macron φωτογραφήθηκαν στο Αβαείο του Westminster όπου τελείται η τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου. Η Brigitte φαινόταν πιο στιλάτη από ποτέ με ένα παστέλ ροζ midi φόρεμα και ένα ασορτί παλτό. Η Brigitte επέλεξε ένα σχέδιο από τον Nicolas Ghesquière του οίκου Louis Vuitton και ολοκλήρωσε το κομψό μονόχρωμο σύνολο με μια μίνι τσάντα, γόβες και γάντια, όλα σε παστέλ ροζ. Έπιασε τα μαλλιά της σε έναν κομψό χαμηλό κότσο και φόρεσε ένα ζευγάρι αστραφτερά μάξι σκουλαρίκια. Παραδόξως, η Brigitte επέλεξε να μην φορέσει καπέλο, αν και δεν υπήρχε κανόνας που να ορίζει ότι οι καλεσμένοι έπρεπε να φορούν καπέλο στη στέψη.

Η γνωστή ποπ σταρ Katy Perry, είχε μία λαμπερή εμφάνιση που σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις. Φορώντας ένα μεγάλο, κομψό ροζ καπέλο, εισήλθε στο ιστορικό κτίριο με τον αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Edward Enninful. Eνώ κάποιοι χαρακτήρισαν το αξεσουάρ «όμορφο», πολλοί τόνισαν πόσο αποσπούσε την προσοχή, ενώ άλλοι τόνισαν ότι εμπόδιζε τη θέα ορισμένων από τους άλλους καλεσμένους που κάθονταν πίσω της, κάτι που οι θεατές βρήκαν «ενοχλητικό».

Μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της ΕΔΩ

Η Kate Middleton τράβηξε όλα τα βλέμματα αλλά και τον φακό πάνω της με το κεντημένο μεταξωτό φόρεμα Alexander McQueen. Το λευκό φόρεμα είχε εντυπωσιακά κεντήματα στο κάτω μέρος του ποδόγυρου, το οποίο φαινόταν κάτω από την επίσημη μπλε ρόμπα. Το κομψό κρεπ φόρεμα περιλαμβάνει κεντήματα με ασημένιο χρυσό και νήμα με μοτίβα τριαντάφυλλου, γαϊδουράγκαθου, ασφόδελου και τριφύλλου που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα τέσσερα έθνη. Επιπλέον, φόρεσε σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Diana, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη της αγαπημένης της προκατόχου.

Μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της, του William και των τριών παιδιών τους ΕΔΩ

Η Jill Biden κατεύθασε στη στέψη μαζί με την εγγονή της Finnegan Biden, ήταν και οι δύο χαμογελαστές και ανοιξιάτικες, ωστόσο, η απουσία του Joe Biden από το πλευρό τους ήταν αισθητή. Η Finnegan, εμφανίστηκε με ένα κίτρινο φόρεμα που έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ η Πρώτη Κυρία φόρεσε ένα total μπλε σύνολο, δημιουργώντας μια κομψή και κλασική εμφάνιση.

Μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της ΕΔΩ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση