ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πένθος για γνωστό Κύπριο ηθοποιό

«Ετέλειωσεν ο πόνος. Επέρασεν. Ηρέμησες τώρα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Ο Άθως Αντωνίου, γνωστός ηθοποιός και αγαπητός από το κοινό για τις ερμηνείες του στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, βιώνει ένα δύσκολο διάστημα λόγω της απώλειας ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου. Μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστό ότι ο παππούς του, ένας άνθρωπος που του είχε μεγάλη αδυναμία και στον οποίο ήταν πολύ δεμένος, έφυγε από τη ζωή.

Η ανάρτηση περιέχει μια βαθιά συγκινητική φωτογραφία, όπου ο Άθως κρατάει το χέρι του παππού του, μια εικόνα που μεταφέρει την αγάπη, τη θλίψη αλλά και το σεβασμό προς έναν άνθρωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Τα λόγια που συνόδευσαν την εικόνα, «Ετέλειωσεν παππού ο πόνος. Επέρασεν. Ηρέμησες τώρα. Καλό σου παράδεισο, παππού μου καλέ. Αγαπώ σε πολλά. Εννά σε πεθυμήσω», εκφράζουν με τρόπο απλό αλλά έντονο την απώλεια, την αγάπη και την ελπίδα για ηρεμία και ειρήνη για τον αγαπημένο του παππού.

Η κίνηση του Άθου να μοιραστεί μια τόσο προσωπική στιγμή με το κοινό του, δείχνει την ανάγκη του να εκφράσει τον πόνο του αλλά και να τιμήσει τη μνήμη ενός ανθρώπου που σημαίνει πολλά για εκείνον. 

Δείτε το στιγμιότυπο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS