ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λευκό φόρεμα με πουά, μπαλαρίνες και ασημένια κοσμήματα
 

Φουρέιρα: «Η Ελλάδα δε μου έδωσε σημασία»

Μίλησε ανοιχτά για τον ρατσισμό και τις προκαταλήψεις στη Eurovison.

Μαρία Καραμάνου

Η Ελένη Φουρέιρα, μια από τις πιο δημοφιλείς καλλιτέχνιδες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, μίλησε ανοιχτά και ειλικρινά σε συνέντευξή της με τον δημοσιογράφο Βασίλη Κεκάτο για τον ρατσισμό που αντιμετώπισε λόγω της καταγωγής της, καθώς και για την αντίδραση της Ελλάδας στη Eurovision.

Η Φουρέιρα δεν δίστασε να μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω των προκαταλήψεων και του ρατσισμού. «Όπου πάω άκουγα άντε μωρέ με την Αλβανίδα. Όλο αυτό δημιούργησε έναν δαίμονα μέσα μου», δήλωσε, αναδεικνύοντας τον πόνο και την αγωνία που βίωσε από τις ανεπίκαιρες προκαταλήψεις και τις αντιδράσεις του κοινού.

Αρχικά η τραγουδίστρια, είπε, «Είχα πάντα ένα άγχος, ένα πράγμα που δεν με άφηνε να κοιμηθώ, χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Όσο μεγαλώνει αυτό μέσα σου, δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό σε κυνηγάει. Για αυτό όταν απέδειξα ότι δεν έχει σημασία από πού είσαι, μπορούν να σε αποδεχτούν και ως Αλβανίδα, για μένα ήταν απελευθέρωση. Πάντα ένιωθα υπερήφανη, αλλά ένιωθα άγχος αν θα με δεχτούν».

Για την Eurovision αποκάλυψε πως, «Είναι δικαίωμά τους να μην τους αρέσω. Θύμωσα πολύ όμως. Για αυτό είπα “ναι” αμέσως στην Κύπρο. Τσαντίστηκα που δεν μου έδωσαν τη σημασία. Τώρα δεν με πειράζει. Και φέτος θα “σκίσει”» είπε η Ελένη Φουρέιρα.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση