ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Βασιλιάς Alexander: Σχολίασε το photoshop της Kate

Το αστείο του για το photoshop της Kate Middleton.

Μαρία Καραμάνου

Η Kate Middleton συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης με την απουσία της από τη δημόσια σκηνή. Η πρόσφατη συζήτηση έγινε ακόμη πιο έντονη μετά τη δημοσίευση μιας επεξεργασμένης φωτογραφίας στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας της Ουαλίας στο Instagram. Ακόμη και ο βασιλιάς Willem-Alexander σχολίασε το πορτρέτο που δημοσιεύθηκε την Ημέρα της Μητέρας, κάτι που οδήγησε πέντε μεγάλα φωτογραφικά πρακτορεία να αποσύρουν από το αρχείο τους την εν λόγω φωτογραφία.

Σε μια άλλη εκδήλωση, καθώς εκτελούσε τα επίσημα καθήκοντά του, ο βασιλιάς της Ολλανδίας συνομίλησε με πολίτες και ανάμεσά τους ήταν και μια ομάδα παιδιών που τον ρώτησαν για μια φωτογραφία της οικογένειάς του. Ο βασιλιάς Willem-Alexander, ο οποίος έχει τρεις κόρες με τη βασίλισσα Maxima, αστειεύτηκε λέγοντας, «Αλήθεια; Σε περίπτωση που δεν την έκανα photoshop».

Με αυτήν την ατάκα, ο 56χρονος μονάρχης δείχνει το χιούμορ του και τη διάθεσή του να αντιμετωπίζει με ελαφρότητα τις ερωτήσεις του κοινού, δημιουργώντας ένα ανθρώπινο και φιλικό προφίλ που τον κάνει προσιτό στους πολίτες της χώρας του.

Η εμπλοκή του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας σε μια αμφιλεγόμενη κατάσταση προκάλεσε αναστάτωση από τα μέσα Ιανουαρίου, όταν η Kate Middleton υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή περιοχή, για την οποία δεν διαρρεύσανταν καθόλου λεπτομέρειες. Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε ήταν μια προσπάθεια να καταπραΰνει τις ανησυχίες των οπαδών της βασιλικής οικογένειας σχετικά με την κατάσταση της πριγκίπισσας, αλλά αντίθετα προκάλεσε νέα ερωτηματικά λόγω της επεξεργασίας που φέρεται να έχει υποστεί.

Αυτό έχει οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη εξάπλωση θεωριών συνωμοσίας, με τον όρο «KateSpiracy"»να κάνει τώρα τον γύρο των social media. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει σε κρίση στον γάμο του William και της Kate, με επικείμενες εξελίξεις που έρχονται στο προσκήνιο.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι επίσημοι εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν εκφράσει κανένα σχόλιο σχετικά με αυτές τις θεωρίες, και η επικείμενη εξέλιξη των γεγονότων παραμένει αβέβαιη. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS