ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Rose: Το τρίτο πρόσωπο στoν γάμο της Middleton

Η αριστοκράτισσα που θεωρείται η αιτία για την εξαφάνιση της Kate Middleton.

Μαρία Καραμάνου

Ο όρος «Katespiracy» αναφέρεται στις θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν την απουσία της Kate Middleton από τη δημοσιότητα και τις επικρατούσες φήμες γύρω από αυτήν. Η προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του διαδικτύου στην απουσία της Middleton από τις επίσημες εμφανίσεις έχει δημιουργήσει ποικίλες εικασίες και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε διάφορα φόρα.

Το παλάτι του Κένσινγκτον έχει επιβεβαιώσει ότι η απουσία της οφείλεται σε μια προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά, και ότι αναμένεται να επιστρέψει στις επίσημες εμφανίσεις μέχρι το Πάσχα. Αυτή η επίσημη ανακοίνωση έχει ως στόχο να διαλύσει τις εικασίες και τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν προκύψει γύρω από την απουσία της. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα αυτής της επίσημης εξήγησης εξακολουθεί να είναι αντικείμενο συζήτησης και διαμαρτυριών σε ορισμένα τμήματα της κοινής γνώμης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η παραδοχή της Kate ότι επεξεργάστηκε μια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Παλάτι του Κένσινγκτον έχει προκαλέσει ακόμη περισσότερες εικασίες και σχόλια. Αυτή η αναγνώριση δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία και προκάλεσε ακόμη περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την απουσία της Κέιτ και τον λόγο πίσω από αυτήν.

Επιπλέον, η αποκάλυψη της επεξεργασίας της φωτογραφίας συνέπεσε με τη διάδοση νέων θεωριών συνωμοσίας που συνδέουν την απουσία της με τις φήμες περί σχέσης του πρίγκιπα William με τη Rose Hanbery, μιας μαρκησίας με οικογενειακούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια. Αυτές οι νέες εικασίες έχουν προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία και αναστάτωση στο κοινό, αυξάνοντας το ενδιαφέρον και την προσοχή στην υπόθεση.

Η φιγούρα της Lady Rose Hanbury

Η Lady Rose Hanbury, ή αλλιώς Μαρκησία του Cholmondeley, αρνήθηκε τις φήμες που τη συνδέουν με τον πρίγκιπα William μέσω των δικηγόρων της, αναφέροντας ότι αυτές είναι εντελώς ψευδείς. Η Hanbury είναι γνωστή στους αριστοκρατικούς κύκλους της Βρετανίας και συνδέεται με τη βασιλική οικογένεια λόγω της εύπορης οικογένειάς της και της κοινωνικής τους θέσης. Οι φήμες για μια πιθανή σχέση με τον πρίγκιπα William εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2019 και εξακολουθούν να κυκλοφορούν στους βασιλικούς κύκλους, παρά τη διαμαρτυρία της και των δικηγόρων της.

Η Sarah Rose Hanbury γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1984 από τους γονείς, Timothy Hanbury και Emma Longman. Είναι ένα από τα τρία παιδιά, με μια μεγαλύτερη αδελφή και έναν μικρότερο αδελφό. Οι γονείς της, τόσο ο Timothy όσο και η Emma, ήταν σχεδιαστές. Η μητέρα της ασχολήθηκε με τη μόδα και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ενώ ο πατέρας της με τον σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Πριν ακόμα η Rose συνδεθεί με τον πρίγκιπα William και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οικογένειά της είχε συνδέσεις με τη βασιλική οικογένεια. Η γιαγιά της από μέρους μητέρας, η Lady Elizabeth Lambart, ήταν μία από τις παράνυμφους της βασίλισσας Ελισάβετ Β' στον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947.

Η Hanbury φοίτησε σε ένα διάσημο οικοτροφείο και μετά την αποφοίτησή της πήρε πτυχίο από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο και άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο σε ηλικία 23 ετών. Κοντά σε αυτή την περίοδο, γνώρισε τον νυν σύζυγό της, David Rocksavage, 7ο Μαρκήσιο του Cholmondeley. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2006, προκαλώντας λίγη αναστάτωση λόγω της διαφοράς ηλικίας τους, καθώς είναι 23 χρόνια μεγαλύτερος της. Η Hanbury και ο Rocksavage ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούνιο του 2009 και παντρεύτηκαν δύο ημέρες αργότερα. Λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο του 2009, καλωσόρισαν στον κόσμο δίδυμα αγόρια. 

Το ζευγάρι λέγεται ότι σύναψε φιλία με τους νεαρούς βασιλείς Kate και William αφού εγκαταστάθηκαν στο παλάτι Houghton Hall, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο βασιλικό κτήμα Sandringham.

Λέγεται ότι η Hanbury και η Middleton έγιναν γρήγοροι φίλες. Ζώντας σε απόσταση αναπνοής από το βασιλικό ζεύγος, η Μαρκησία προσκλήθηκε σε πολλές βασιλικές εκδηλώσεις όλα αυτά τα χρόνια. Το 2019, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για ρήξη μεταξύ της Hanbury, του William και της Middleton, με τα ταμπλόιντς να υποστηρίζουν ότι το βασιλικό ζεύγος είχε τσακωθεί με τη μαρκησία.

Περίπου την ίδια περίοδο, άρχισαν φήμες για την υποτιθέμενη σχέση του πρίγκιπα και της Hanbury, ειδικά μετά από μία ιστορία που είχε κυκλοφορήσει που ισχυριζόταν ότι ο William απάτησε την Kate ενώ εκείνη ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Louis.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS