ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Middleton: Βιάζεται να κάνει πικ νικ

«Δυναμώνει μέρα με τη μέρα», αναφέρει βασιλική συγγραφέας.

Μαρία Καραμάνου

Η Kate Middleton φαίνεται να ενισχύεται σταδιακά κατά τη διάρκεια της θεραπείας της για τον καρκίνο, σύμφωνα με αναφορές από καλά ενημερωμένες πηγές. Η πρώην ανταποκρίτρια του BBC και νυν βασιλική συγγραφέας, Τζένι Μποντ, αναφέρει στο περιοδικό Bella ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκφράζει ότι γίνεται όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα.

Η υποστήριξη του συζύγου της, πρίγκιπα William, φέρεται να είναι κρίσιμη για την ανάρρωσή της, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Μποντ. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχουν επίσημες πηγές που να επιβεβαιώνουν ότι η υγεία της πριγκίπισσας είναι σταθερή.

Τα σχόλια αυτά έρχονται μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, αποκαλύπτοντας ότι η Kate υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο, ο οποίος ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επέμβασης στην κοιλιακή χώρα της τον Ιανουάριο.

Παρόλα αυτά, η Middleton φαίνεται να προσπαθεί να διατηρήσει μια φυσιολογική ζωή, και θέλει να συμμετέχει σε υπαίθριες δραστηριότητες όπως πικνίκ, μπάρμπεκιου και βόλτες στην παραλία, σύμφωνα με τις αναφορές. Η δύναμη και η υποστήριξη της οικογένειάς της, καθώς και η θεραπεία που ακολουθεί, αναμένεται να την βοηθήσουν στην πορεία της ανάρρωσης.

Η Kate δήλωσε επίσης ότι θα κάνει ένα βήμα πίσω για λίγο, προκειμένου να επικεντρωθεί στην ανάρρωση και τη θεραπεία της, καθώς και να περάσει περισσότερο χρόνο με τα τρία παιδιά της.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να τους ταιριάζει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει,» είπε στο συγκινητικό της μήνυμα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο χρόνος ανάρρωσης μπορεί να διαφέρει σημαντικά από άτομο σε άτομο, ανάλογα με το πρωτόκολλο και τη διάρκεια της θεραπείας. Τυπικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας περιλαμβάνουν κόπωση, ναυτία, αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης, και μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα στα άκρα, γνωστό ως περιφερική νευροπάθεια. Χωρίς περαιτέρω πληροφορίες από το Παλάτι σχετικά με τον τύπο καρκίνου της Kate, είναι δύσκολο για το κοινό να προβλέψει πότε θα επιστρέψει στο κανονικό της πρόγραμμα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS