ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Hillary & Bill Clinton: Τους έβρισαν διαδηλωτές

Καρτέρι στην Hillary και τον Bill Clinton έστησαν αντι-ισραηλινοί διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη.

Μαρία Καραμάνου

Η προσέλευση των Hillary και Bill Clintom στο θέατρο Music Box του Μπρόντγουεϊ στο Μανχάταν για την παράσταση «Suffs» δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Αντίθετα, αντιμετώπισαν μια άσχημη υποδοχή από φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές κατά τη στιγμή της αποχώρησής τους από το θέατρο.

Αυτό συνέβη διότι οι διαδηλωτές εστίασαν την οργή τους στους Clinton λόγω των σχέσεών τους με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden. Ο Biden δέχεται σκληρή κριτική για την υποστήριξή του προς το Ισραήλ, ενώ ο απολογισμός των θυμάτων από τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας συνεχίζει να αυξάνεται.

Οι φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές δεν δίστασαν να εκφράσουν την οργή τους προς τους Clinton, κατηγορώντας τους για την υποστήριξή τους προς το Ισραήλ και καταγγέλλοντάς τους ως «σούπερ αρπακτικά» και «σκ@τά».

Η έντονη αντίδραση αυτή εκδηλώθηκε με φωνητικά επεισόδια κατά τη διάρκεια της αποχώρησής τους από το θέατρο, όπου ο φανατισμός των διαδηλωτών έφθασε σε ακραία επίπεδα.

Παρά την έντονη αντίδραση, φαίνεται ότι η Hillary δεν έδωσε μεγάλη σημασία στις βωμολοχίες των διαδηλωτών, επιδεικνύοντας έτσι την αδιαφορία της έναντι των επιθέσεων αυτών.

Οι διαδηλωτές συνέχιζαν λέγοντας, «Hillary, είσαι υπεύθυνη για γενοκτονίες, είσαι υπεύθυνη για ωμότητες. Βοηθάς κυριολεκτικά στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού. Ξέρω ότι με ακούς. Γ@μ… σκατό, Hillary. Πάνω από 34.000 έχουν σκοτωθεί. Και αυτοαποκαλείσαι φεμινίστρια. Γυναίκες πεθαίνουν στη Γάζα». 

Η Hillary και ο Bill Clinton βρέθηκαν στο στόχαστρο των φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών λόγω των σχέσεών τους με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Biden, ο οποίος αντιμετωπίζει σκληρή κριτική για την υποστήριξή του προς το Ισραήλ, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται διαρκώς ο απολογισμός των θυμάτων από τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Το party για τα 25 χρόνια must

Το party για τα 25 χρόνια must

25 χρόνια μετά, το must συνεχίζει να χαράζει δρόμους στη lifestyle πλευρά της δημοσιογραφίας, ...
newsroom must
 |  NEWS