ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Harry: Μετάνιωσε για όσα έγραψε για την Middleton

O δούκας του Σάσεξ αισθάνεται ενοχή για τις αποκαλύψεις που έκανε για τους γαλαζοαίματους συγγενείς του και παραπάνω για την Kate Middleton.

Μαρία Καραμάνου

Η διάγνωση της Kate Middleton με καρκίνο έχει προκαλέσει δυσκολίες και συναισθηματική αντίδραση στον πρίγκιπα Harry. Σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο και συγγραφέα Τέσα Ντάνλοπ, ο δούκας του Σάσεξ αισθάνεται ενοχή για τις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά με τους συγγενείς του στη βιογραφία του, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2023 με τίτλο «Spare».

Η έκπληξη και η αντίδραση της Kate μετά την κυκλοφορία της βιογραφίας του πρίγκιπα ήταν σημαντική, καθώς ο πρίγκιπας εξαπέλυσε επικριτικές επιθέσεις εναντίον της και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας. Οι δημοσιεύσεις στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν είχε πρόθεση να συγχωρήσει τον Harry και τη Meghan για την «δημόσια προδοσία» τους.

«Όταν μαθαίνεις πως η νύφη σου έχει καρκίνο και έχεις γράψει πράγματα που δεν μπορείς να ανακαλέσεις, βρίσκεσαι σε αρκετά δύσκολη θέση», δήλωσε η βασιλική βιογράφος Τέσα. «Ο Harry αισθάνεται πιο εφεδρικός από ποτέ μετά την διάγνωση με καρκίνο της Kate Middleton», τόνισε η Ντάνλοπ.

Αργότερα συνέχισε λέγοντας, «Ο Harry και η Meghan σκόπιμα άσκησαν κριτική κατά της μοναρχίας και μετά παρουσίασαν τους εαυτούς τους ως εναλλακτική λύση. Έτσι, όταν η μοναρχία βρίσκεται αντιμέτωπη με προβλήματα, κάνουμε την σύγκριση. Μπορούν αλήθεια να δείξουν πως τώρα νοιάζονται; Πρέπει σίγουρα να είναι προσεκτικοί με τον χρόνο που κάνουν δηλώσεις ώστε να μη δείχνουν οπορτουνιστές». 

Οι αποκαλύψεις που περιλαμβάνονται στο βιβλίο του πρίγκιπα Harry περί των διαφορών μεταξύ της Kate και της Meghan προκάλεσαν αντιδράσεις και σχόλια. Η περιγραφή του επεισοδίου που συνέβη παραμονές του γάμου τους σχετικά με το φόρεμα της πριγκίπισσας Charlotte και η αντίδραση της Meghan αποτελούν ένα από τα πολλά επεισόδια που αναφέρονται στο βιβλίο.

Επίσης, η αναφορά σε έναν καβγά μεταξύ του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry δείχνει την ένταση που είχε επικρατήσει στις σχέσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας πριν από την απόφαση του Megxit. Αυτές οι αποκαλύψεις προβάλλουν τις εσωτερικές διαμάχες και τη δυσκολία συμβίωσης στο εσωτερικό του βασιλικού οίκου, ενισχύοντας την αίσθηση της αστάθειας και της διασποράς μέσα σε αυτόν.  Ο πρίγκιπας Harry γράφει πως ο μεγαλύτερος αδελφός του αφού χαρακτήρισε τη Μέγκαν «σκληρή» του επιτέθηκε και τον έριξε στο δάπεδο.

Η αναφορά της βασιλικής βιογράφου σχετικά με την ανάγκη για σύνεση από τους Σάσεξ σε σχέση με τις επιπλέον αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια είναι σημαντική. Η παρούσα κατάσταση με τον μονάρχη και την πριγκίπισσα της Ουαλίας να αντιμετωπίζουν τη νόσο επιβάλλει την ανάγκη για σεβασμό και συνείδηση της δυσκολίας που βιώνουν.

Είναι κρίσιμο για τους Σάσεξ, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, να εξετάσουν προσεκτικά τις επιπτώσεις των ενεργειών και των δηλώσεών τους σε μια τέτοια εποχή. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS