ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες και χαλάζι

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν διάφορες περιοχές το Σάββατο, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, το οποίο εξέδωσε χθες κίτρινη προειδοποίηση.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, η οποία έχει ισχύ μεταξύ 10.00 και 18.00, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές κυρίως στα ορεινά, στα νότια και στα ανατολικά, αλλά και περιοχές του εσωτερικού. 

Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει και χαλάζι, ενώ οι άνεμοι είναι δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται, με την ένταση της βροχής να αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα, αναφέρει. 

Ασθενής χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, ενώ μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται και σε περιοχές του εσωτερικού, νοτίως του Τροόδους και ανατολικά. Σε καταιγίδα πολύ πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ και αργότερα θαλάσσιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία αναμένεται σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία αναμένεται σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Το party για τα 25 χρόνια must

Το party για τα 25 χρόνια must

25 χρόνια μετά, το must συνεχίζει να χαράζει δρόμους στη lifestyle πλευρά της δημοσιογραφίας, ...
newsroom must
 |  NEWS