ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Πριγκίπισσα Catharina: Ετοιμάζεται για τη βασιλεία

Η πριγκίπισσα Catharina-Amalia της Ολλανδίας προετοιμάζεται για την ημέρα που θα αναλάβει τον θρόνο.

Μαρία Καραμάνου

Η πριγκίπισσα Catharina-Amalia της Ολλανδίας ετοιμάζεται σταδιακά για το μεγάλο ρόλο που θα αναλάβει ως διάδοχος του ολλανδικού θρόνου. Η συμμετοχή της σε σημαντικά βασιλικά γεγονότα αποτελεί μέρος της προετοιμασίας της για το μέλλον της ως μονάρχης. Η πριγκίπισσα Catharina, που ήδη έχει φορέσει την πρώτη της τιάρα και έχει συμμετάσχει σε πρώτη βασιλική περιοδεία, προετοιμάζεται τώρα για ένα ακόμα σημαντικό βήμα. Αναμένεται να συμμετάσχει στο πρώτο της επίσημο γεύμα όταν ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας επισκεφθούν την Ολλανδία στις 17 και 18 Απριλίου, σύμφωνα με το RTL Boulevard.

Αυτό το γεγονός αναδεικνύει τη σημασία που δίνεται στην ενσωμάτωση της πριγκίπισσας Catharina στις βασιλικές υποχρεώσεις και επιβεβαιώνει την προοπτική της για το μέλλον της ως ηγέτιδα της Ολλανδίας.

Η προσεχής επίσκεψη του ισπανικού βασιλικού ζεύγους στην Ολλανδία για το μεγάλο δείπνο αναμένεται να είναι μια λαμπερή και επίσημη εκδήλωση. Με τους γονείς της πριγκίπισσας Amalia, τον βασιλιά Willem-Alexander και τη βασίλισσα Máxima, να φιλοξενούν το ισπανικό ζεύγος, η βραδιά αναμένεται να είναι γεμάτη πολιτική και κοινωνική σημασία.

Σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, οι πριγκίπισσες συνήθως επιλέγουν επίσημα και λαμπερά σύνολα, συχνά συνοδευόμενα από τιάρες. Είναι πιθανό να δούμε την πριγκίπισσα Amalia να φοράει μια τιάρα για πρώτη φορά σε μια τέτοια επίσημη εκδήλωση.

Όπως συνέβη και στο ντεμπούτο της με τιάρα τον Ιούνιο του 2022, όπου φόρεσε την ολλανδική τιάρα Star Tiara στο γκαλά των 18ων γενεθλίων της πριγκίπισσας Ingrid Alexandra της Νορβηγίας, η πριγκίπισσα Catharina-Amalia είναι πιθανόν να εντυπωσιάσει με την επιλογή της τιάρας και το επίσημο στυλ της.

Η ίδια έχει δηλώσει, «Λατρεύω τις τιάρες. Δείξτε μου μια τιάρα και θα ξέρω από πού προέρχεται. Μπορώ να αναγνωρίσω όλες τις τιάρες της Ευρώπης. Συνήθιζα να τις βάζω από τη μητέρα μου. Τότε θα υπήρχε μία στην τουαλέτα της και εγώ θα την είχα απευθείας στο κεφάλι μου. Έτσι κι αλλιώς μου άρεσε πολύ να φοράω τα κοσμήματα της μητέρας μου. Όταν ήμουν πολύ μικρή ετοιμαζόταν για ένα σημαντικό δείπνο και φώναζε σε όλο το σπίτι: Amalia, πού είναι αυτό το δαχτυλίδι;». 

Η πριγκίπισσα Amalia έχει αρχίσει να συμμετέχει σε περισσότερες βασιλικές εκδηλώσεις και να φοράει περισσότερα κοσμήματα, καθώς η προετοιμασία της για τη μελλοντική της ρόλο συνεχίζεται. Αυτό αποδεικνύει τη μετάβασή της από τη νεαρή έφηβη σε μια νεαρή γυναίκα που θα αναλάβει σημαντικές βασιλικές ευθύνες.

Η παραδοσιακή πρακτική της ολλανδικής βασιλικής οικογένειας να παραιτείται ο βασιλιάς προς όφελος του διαδόχου επισημαίνει τον ρόλο της Amalia ως μελλοντικής ηγέτιδας της χώρας. Ενώ είναι ακόμη φοιτήτρια, έχει την ευκαιρία να εξοικειωθεί με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η βασιλική θέση της.

Η απόφαση της πριγκίπισσας Amalia να δηλώσει ότι δεν αισθάνεται έτοιμη να γίνει βασίλισσα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα και αντικατοπτρίζει τις προσωπικές της σκέψεις και ανησυχίες για το μέλλον της. Η ειλικρίνεια της αναδεικνύει τη δυναμική της προσωπικότητας και τη διαθεσιμότητά της να αναγνωρίσει τις αντιφάσεις και τις αμφιβολίες της.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Amalia εκφράζει την επιθυμία της να διατηρήσει την αυθεντικότητά της και να μην αναλάβει ρόλους που δεν αισθάνεται έτοιμη να αναλάβει. Η αναφορά της στην μητέρα της για την ανάληψη της θέσης της σε περίπτωση απροσδόκητου θανάτου του πατέρα της αντανακλά το βάθος των συζητήσεών τους και την εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS