ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Τα νέα εγχειρήματα με τη γευστική σφραγίδα του Τίμου Ζαχαράτου

Εμείς συναντήσαμε τυχαία τον αγαπημένο σεφ, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για όσα θέλει να μας παρουσιάσει, και μιλήσαμε για τα νέα του βήματα και πώς τον βρίσκει η μετά καραντίνα εποχή

Είναι σίγουρο ότι θα δούμε πολλές ανακατατάξεις και νέες αφίξεις στη μετά-καραντίνα εποχή που ζούμε τώρα και είναι δεδομένο ότι κάθε κρίση δημιουργεί νέες ευκαιρίες.

Όσοι παρακολουθούν τη γαστρονομική σκηνή της χώρας μας ασφαλώς γνωρίζουν τον Τίμο Ζαχαράτο, τον δυναμικό σεφ αλλά και επιχειρηματία, αφού είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου και διευθύνει και την εταιρεία «Fine Dining Company». Μάλιστα, ετοιμάζεται σε λίγες μέρες να ανοίξει ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί στη Λεμεσό και ταυτόχρονα ανανεώνει το υφιστάμενο μαγαζί του.

Εμείς συναντήσαμε τυχαία τον αγαπημένο σεφ, ο οποίος προετοιμάζεται πυρετωδώς για όσα θέλει να μας παρουσιάσει, και μιλήσαμε για τα νέα του βήματα και πώς τον βρίσκει η μετά καραντίνα εποχή. Με ένα νέο εντυπωσιακό μαγαζί δίπλα στη θάλασσα, τη συνεργασία σου με την κουζίνα αγαπημένου μπαρ της Λεμεσού αλλά και την επαναλειτουργία του αγαπημένου street food μαγαζιού του σε άλλο σημείο της πόλης, φαίνεται πως ο επόμενος μήνας θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Τίμο Ζαχαράτο - και με το παραπάνω.

Ο σεφ έκανε την επανεκκίνησή του στο γνωστό εντυπωσιακό μπαρ στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, Bar De Soleil, όπου με την εταιρεία του έχει επιμεληθεί το μενού του. Οι γεύσεις του μπαρ καταγράφουν ανεβασμένες επιδόσεις, αφού η κουζίνα του στέκεται για πρώτη φορά μετά το άνοιγμά του επάξια δίπλα στην πολύ καλή μπάρα του. Η κουζίνα ξεκινά από το πρωί με brunch και έπεται γεύμα και μια σειρά από πιάτα της δικής του φιλοσοφίας που έχουν ως βάση τη γαλλική κουζίνα αλλά και επιρροές από την ασιατική.

Διαβάστε περισσότερα στο wiz guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση