ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cargo pants, oversized πλεκτό σε λευκό χρώμα και άρβυλα
 

Κρυσταλλία Ζησιοπούλου: «Η μουσική είναι η κινητήριος δύναμή μου»

Του Παύλου Χατζηλοΐζου

Κρυσταλλία μου, σε ακούμε μαζί με τον Δημήτρη Δερματά κάθε απόγευμα στον Deejay 93.5. Πώς είναι να κάνετε εκπομπή στο πιο feel good ραδιόφωνο της πόλης;

Πολύ σωστά, μάς απολαμβάνετε κάθε απόγευμα με τον Δημήτρη στο δικό μας και δικό σας ταξιδιάρικο «On the road» και θέλω να σού πω ότι αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία γιατί ο Deejay 93.5 είναι όντως το πιο feel good ραδιόφωνο του νησιού και όχι μόνο της πόλης!

Τι πιστεύεις ότι κάνει το «On the road» να διαφέρει από άλλες εκπομπές στο ραδιόφωνο;

Η feel good διάθεση και τρέλα που μάς χαρακτηρίζει! Θέλω να σού πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που στην παρέα μας είναι ο Δημήτρης γιατί και εμένα μού έχει βγάλει έναν άλλο εαυτό που μόνη μου δεν πρόλαβα να βγάλω προς τα έξω και φυσικά οι μουσικάρες που παίζουμε!

Από όσα μού λες, καταλαβαίνω ότι τα πας μια χαρά με το ραδιοφωνικό έτερόν σου ήμισυ. Ισχύει;

Θα σού πω ότι από την πρώτη «καλησπέρα» που είπα με τον Δημήτρη ήμουν σίγουρη ότι θα τα πάμε τέλεια και όντως έτσι συνέβη. Έχουμε πολύ καλή χημεία και όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμη πιο καλή και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό! Δεν σού κρύβω ότι στην αρχή είχα άγχος για το «πάντρεμα» αυτού του ζευγαριού.

Ο κόσμος τι σού λέει για την εκπομπή;

Λαμβάνω πάρα πολύ καλά σχόλια και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!

Αλήθεια, πώς μπήκε το ραδιόφωνο στη ζωή σου; Ήρθε τυχαία ή ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα;

Η ερώτησή σου τα λέει όλα, ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε τυχαία. Βέβαια, από τη σχολή ήδη έκανα διαδικτυακό ραδιόφωνο και ήθελα πάρα πολύ να το συνεχίσω. Είμαι πολύ τυχερή που αυτό συμβαίνει και γιατί ωριμάζω ραδιοφωνικά σε ένα σταθμό όπως είναι αυτός του Deejay 93.5!

Μιας και εργάζεσαι σε μουσικό ραδιόφωνο, ποια είναι η δική σου σχέση με τη μουσική;

Ακούω κάθε μέρα μουσική, νομίζω πως δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη μουσική, η μουσική είναι η κινητήριος δύναμή μου, στο να ονειρεύομαι, να εμπνέομαι και να κυνηγάω τα όνειρά μου!

Ποια είναι τα τραγούδια που ξεχωρίζεις αυτήν την εποχή;

Έχω πολλά, κάποια από αυτά είναι το «Jungle» από Tash Sultana, το «Other People» από LP σε remix Swanky Tunes & Going Deeper καθώς και το «Shallow» από Lady Gaga & Bradley Cooper.

Πώς βλέπεις την εικόνα του σημερινού ραδιοφώνου, δεδομένου ότι κυριαρχεί το playlist;

Δεν νομίζω ότι χάνεται αυτό που λέμε η μαγεία του γιατί πολύ απλά δημιουργείται από τους κατάλληλους και επαγγελματίες που γνωρίζουν τη μουσική πάρα πολύ καλά!

Πέρα από το ραδιόφωνο, ασχολείσαι και με την παραγωγή τηλεοπτικών διαφημίσεων. Πώς προέκυψε αυτή η ενασχόληση;

Κοίτα, γενικά η δημοσιογραφία είναι αρκετά κοντά με την παραγωγή και τη διαφήμιση. Η ενασχόλησή μου, ωστόσο, με τη διεύθυνση και παραγωγή τηλεοπτικών διαφημίσεων και γενικότερα με την κινηματογράφηση ήρθε εντελώς τυχαία αλλά μού αρέσει πάρα πολύ, άσχετα από τα δύσκολα και εξαντλητικά ωράρια που έχουμε κατά διαστήματα! Με γεμίζει πάρα πολύ όλο αυτό!

Ως ένα νέο κορίτσι που χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τι πιστεύεις γι’ αυτά;

Η αλήθεια είναι ότι τα χρησιμοποιώ αλλά σε πολύ νορμάλ ρυθμούς και χωρίς υπερβολές, νομίζω (γέλια). Στεναχωριέμαι πολύ όταν για κάποιον είναι όλη του η ζωή και το πρώτο του μέλημα να ασχοληθεί με τα social media απλά γιατί «πρέπει» να δείξει και δεν απολαμβάνει τη στιγμή! Φυσικά, ο καθένας κάνει αυτό που τον εκφράζει και επιθυμεί.

Βλέπεις τηλεόραση; Ποια προγράμματα προτιμάς;

Δεν παρακολουθώ πολύ τηλεόραση για να είμαι ειλικρινής, αλλά αν τύχει να κάτσω στην τηλεόραση, θα δω ειδήσεις ώστε να ενημερωθώ και ψυχαγωγικές εκπομπές που θα με κάνουν να γελάσω και να ξεχαστώ.

Στο παρελθόν έχεις συμμετάσχει σε τηλεοπτικές παραγωγές. Είναι κάτι που θα έκανες ξανά;

Ναι, φυσικά και θα το ξαναέκανα, επιλέγω να κάνω πράγματα και να συμμετάσχω σε πρότζεκτ που με αντιπροσωπεύουν και με εκφράζουν! Δεν θα έκανα κάτι το οποίο δεν είμαι εγώ. Μάλιστα, έχω να σού πω ότι σε λίγες μέρες θα βγει ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ, για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ!

Note: Η Κρυσταλλία Ζησιοπούλου γεννήθηκε στη Βέροια τον Νοέμβριο του 1992. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και έχει εργαστεί στις εκπομπές «Ξυπνήσατε;», «DOT» (Mega Κύπρου) και «Cup Of Joy» (Alpha Κύπρου). Της αρέσουν τα ταξίδια, ο αθλητισμός και έχει διακριθεί
με 2η πανελλήνια θέση στο Langlauf.

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΩΡΕΣ

INTERVIEWS: Τελευταία Ενημέρωση