ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Νέα αγωγή στη Sofia Vergara και το Netflix

Η αγωγή έγινε για την νέα σειρά «Griselda».

Μαρία Καραμάνου

Η Sofia Vergara βρίσκεται αντιμέτωπη με δικαστική διαδικασία, καθώς η οικογένεια της Griselda Blanco έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της για τον τρόπο που απεικονίζεται η διάσημη Κολομβιανή βαρόνη ναρκωτικών στην επερχόμενη σειρά του Netflix.

Σύμφωνα με αναφορές από το TMZ, η Vergara ονομάζεται στη νέα αγωγή που κατέθεσαν τα ενήλικα παιδιά της Griselda. Τα παιδιά, που διαχειρίζονται την περιουσία της Κολομβιανής βαρόνης, κατηγορούν το Netflix για μη εξουσιοδοτημένη χρήση της εικόνας και της ομοιότητας της οικογένειάς τους στην προσεχή σειρά.

Η σειρά παρουσιάζει τη Sofia Vergara να υποδύεται την αείμνηστη Griselda κατά τα έτη της ακμής της, ως μία από τους πιο διαβόητους βαρόνους ναρκωτικών στον κόσμο. Τώρα, ωστόσο, τα παιδιά της προσπαθούν να εμποδίσουν την κυκλοφορία της σειράς με αγωγή, ζητώντας από το δικαστήριο ασφαλιστικά μέτρα.

Ο γιος της Griselda, Michael, δηλώνει ότι παραχώρησε συνεντεύξεις για χρόνια σε άτομα που ερευνούσαν τη ζωή της μητέρας του για να δημιουργηθεί μια ταινία. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι αυτές οι συνεντεύξεις χρονολογούνται από το 2009 έως το 2022.

Το γιος της υποστηρίζει στην αγωγή ότι παραχώρησε συνεντεύξεις σε άτομα που επιδίωκαν την ανάπτυξη της ιστορίας της μητέρας του για τη δημιουργία μιας ταινίας ή σειράς, αλλά οι πληροφορίες αυτές δεν χρησιμοποιήθηκαν από το Netflix όπως αναμενόταν. Ωστόσο, τα παιδιά της πιστεύουν ότι η σειρά χρησιμοποίησε ομοιότητες και υλικό από τις συνεντεύξεις για τη δημιουργία του περιεχομένου. Η αγωγή δεν αναφέρει ρητά ότι το Netflix δεν μπορεί να απεικονίσει τη μητέρα τους, αλλά εκφράζει ανησυχίες για τη χρήση των πληροφοριών και των ομοιοτήτων στη σειρά. Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται στις 25 Ιανουαρίου.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση