ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Αργυρώ Ροτσίδου: Η τρυφερή ευχή για τη γιορτή του Δίπλαρου

Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε αγκαλιά με τον σύζυγο της.

Μαρία Καραμάνου

Η Αργυρώ Ροτσίδου και ο Ευθύμιος Δίπλαρος φαίνεται ότι αποτελούν ένα αγαπημένο ζευγάρι στην κυπριακή showbiz, και συχνά επιλέγουν τρυφερούς τρόπους για να εκφράσουν τις ευχές τους ο ένας προς τον άλλον, ειδικά κατά τις γιορτές και τα γενέθλια. Στην ονομαστική εορτή του Ευθύμιου στις 20 Ιανουαρίου, η Αργυρώ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τις πρόσφατες διακοπές τους, όπου ποζάρουν αγκαλιά και με χαμόγελo.

Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία είναι γεμάτη αγάπη και ευχές, δείχνοντας την ευαισθησία της Αργυρώς για τη σημασία της ημέρας. Εκφράζει τις ευχές της για υγεία πάνω απ' όλα, επιτυχίες σε κάθε τομέα, και εκφράζει την πεποίθηση ότι ο σύντροφός της αξίζει τα καλύτερα. Τέλος, του εύχεται να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους και τα όνειρά του. Η ανάρτηση αυτή μαρτυρά την ευτυχισμένη σχέση του ζευγαριού και τη στήριξη που παρέχουν ο ένας στον άλλον.

Μάλιστα, η Αργυρώ έγραψε στην λεζάντα, «Χρόνια πολλά αγάπη μου για τη γιορτή σου! Να έχεις ότι επιθυμείς, υγεία πάνω απ'όλα και φυσικά επιτυχίες σε κάθε τομέα! Αξίζεις τα καλύτερα και εύχομαι να πραγματοποιήσεις όλους τους στόχους και τα όνειρα σου!».

Δείτε το στιγμιότυπο εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση