Μαρία Σάββα
Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου παραχώρησε συνέντευξη η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Κλειώ, μιλώντας για τη δύσκολη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.
Η ίδια αναφέρθηκε στον γιο της, αποκαλύπτοντας πως η ψυχολογική της κατάσταση είναι τέτοια, που δυσκολεύεται ακόμη και να προφέρει το όνομά του, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία της να αποδοθεί δικαιοσύνη.
«Δεν θέλω να λέω ούτε το όνομα. Δεν μπορώ, δεν μπορώ να το λέω, δεν μπορώ. Το αποφεύγω. Να ακούω το όνομά του. Δεν θέλω να ακούω του παιδιού μου το όνομα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλειώ Μαζωνάκη.
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το εάν θεωρεί πως η αλήθεια για όσα συνέβησαν στον γιο της δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, η ίδια εξήγησε πως έχει απομακρυνθεί από την καθημερινή ενημέρωση, καθώς δεν παρακολουθεί πλέον όσα συμβαίνουν γύρω από την υπόθεση.
«Τι να σας πω; Δεν έχω βγει έξω. Δεν ξέρω τίποτα. Ούτε ακούω, ούτε βλέπω. Ούτε τίποτα», δήλωσε.
Τέλος, αναφερόμενη στη δικαιοσύνη και στην ανάγκη να αποδοθούν ευθύνες, η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη εξέφρασε την προσδοκία της να υπάρξει δικαίωση, σημειώνοντας: «Η δικαιοσύνη μπορεί να κάνει εκείνη ό,τι πρέπει. Να γίνει κάποια δικαιοσύνη, τίποτα άλλο».















