ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Με αυξημένες νεφώσεις το Σαββατοκύριακο

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Μαρία Καραμάνου

Ασθενής ψηλή πίεση επικρατεί στην περιοχή, ωστόσο ασθενής χαμηλή πίεση, αναμένεται να επηρεάσει το νησί από αύριο.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές και μέσες νεφώσεις, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 Μποφόρ και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται αυξημένες κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση αλλά και αραιή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και αργότερα παροδικά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και στα παράλια παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ασθενείς βροχές, που σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από βροντές. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Τη Δευτέρα, οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην ατμόσφαιρα αρχικά, θα αιωρείται αραιή σκόνη, η οποία ωστόσο σταδιακά υποχωρεί. Την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί έτσι, κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

(ΚΥΠΕ/ΕΑ/ΑΓΚ)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS