ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Markle: Τα σχόλια για το νέο brand της

Οι φαν της Markle περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τις μελλοντικές ανακοινώσεις και αναρτήσεις της.

Μαρία Καραμάνου

Η Meghan Markle, η δούκισσα του Sussex και πρώην μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, έκανε τη δική της επίσημη επιστροφή στο Instagram, ανακοινώνοντας το νέο της λογαριασμό με μια ανάρτηση έκπληξη. Η είδηση αυτή προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού από τους φαν της παγκοσμίως, με τον αριθμό των ακόλουθών της να αυξάνεται πολύ γρήγορα μέσα σε λίγες ώρες μόλις μετά τη δημιουργία του λογαριασμού.

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο της project, η απόφαση της Markle να επιστρέψει στο Instagram μόλις μία εβδομάδα μετά τη συζήτησή της για τους «κινδύνους από τα social media» στην ομιλία της στο Texas, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και σχόλια.

Η Markle δεν είναι η πρώτη δημόσια προσωπικότητα που εκφράζει τις ανησυχίες της για τις επιπτώσεις των social media στην ψυχολογία και την κοινωνία. Ωστόσο, η απόφασή της να επανέλθει στο Instagram φαίνεται να δείχνει ότι είναι δυνατόν να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ της χρήσης των social media και της προσωπικής ευημερίας.

Οι φαν της Meghan Markle περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τις μελλοντικές ανακοινώσεις και αναρτήσεις στον νέο της λογαριασμό, ενώ παράλληλα εκφράζουν την υποστήριξή τους προς τις προσπάθειες της για την προώθηση των κοινωνικών και πολιτικών της αξιών. Είναι μια νέα αρχή στον ψηφιακό κόσμο για τη Meghan Markle, και ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της επιστροφής. 

Η πρώην δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, επιστρέφει δυναμικά στον κόσμο των social media με τη δημιουργία ενός νέου brand, το American Riviera Orchard. Αν και λίγες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για το νέο αυτό project, φαίνεται πως επικεντρώνεται στο lifestyle και τη μαγειρική, ίσως συμπίπτοντας με τη νέα εκπομπή μαγειρικής που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει στο Netflix.

Ο νέος λογαριασμός της Meghan Markle στο Instagram έχει ήδη αποκτήσει χιλιάδες followers από τις πρώτες ώρες της δημιουργίας του. Το λογότυπο του American Riviera Orchard συνοδεύεται από ένα βιογραφικό σημείωμα που αναφέρει «από τη Meghan, τη δούκισσα του Sussex», ενώ προσφέρει και έναν σύνδεσμο προς έναν ιστότοπο όπου οι followers καλούνται να εγγραφούν σε μια λίστα αναμονής.

Φυσικά, η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με τους royal fans να εκφράζουν την αντίθεσή τους ή την υποστήριξή τους σε αυτήν την επανεμφάνιση της Meghan Markle στον κόσμο των social media. 

Μάλιστα, ένας χρήστης έγραψε, «Θα πρέπει να παρατήσει το δούκισσα του Sussex. Είναι εντελώς γελοίο και αξιοθρήνητο. Δεν θα ήταν τίποτα χωρίς το βασιλικό της τίτλο ή δεν θα το χρησιμοποιούσε». Ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε, «Αλήθεια; Από πότε οι ΗΠΑ έχουν μία δούκισσα; Δεν αναγνωρίζουμε τίτλους εδώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση