ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μαρία Κορτζιά: Το τρυφερό στιγμιότυπο του γιου της

Συνόδευσε την ανάρτηση της με το τραγούδι, «Nothing compares to you».

Μαρία Καραμάνου

Η Μαρία Κορτζιά, μια φιγούρα ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό για την άμεση και θερμή παρουσία της τόσο στα social media όσο και στην καθημερινή ζωή, καταφέρνει να μοιράζεται με τον πιο γλυκό και αυθεντικό τρόπο στιγμές από την προσωπική της ζωή. Μέσα από τις αναρτήσεις της, ο κόσμος έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της, ενώ η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ξεχώρισε για την ιδιαίτερη τρυφερότητα και τη συναισθηματική φόρτιση που εκπέμπει.

Στην ανάρτηση, η Μαρία μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου απεικονίζεται αγκαλιά με τον γιο της, σε ένα σκηνικό άκρως οικείο και ζεστό. Ο μικρός, κοιμισμένος στην αγκαλιά της μητέρας του, συνθέτει μια εικόνα γεμάτη αγάπη και ηρεμία, κάτι που αντικατοπτρίζει τον δυνατό δεσμό μεταξύ μητέρας και παιδιού. Η επιλογή να συνοδεύσει τη φωτογραφία με το τραγούδι «Nothing compares to you» ενισχύει το συναίσθημα της αγάπης που μπορεί να προσφέρει μια μητέρα στο παιδί της, κάνοντας τη στιγμή ακόμη πιο συγκινητική.

Η Μαρία Κορτζιά και ο σύζυγός της, Πιέρος Σωτηρίου, έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με δύο παιδιά, και συχνά μοιράζονται με τους ακολούθους τους στα social media στιγμιότυπα και εμπειρίες από την κοινή τους ζωή. Αυτή η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία με το κοινό έχει βοηθήσει να δημιουργηθεί μια γέφυρα σύνδεσης με τους θαυμαστές τους, οι οποίοι ανταποκρίνονται με αγάπη και υποστήριξη σε κάθε τους κίνηση.

Δείτε το στιγμιότυπο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS