ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Pavlova

Αθηνά Λοϊζίδου

Η Pavlova είναι ένα πολύ εντυπωσιακό γλυκό που τραβά σαν μαγνήτης μικρούς και μεγάλους. Αυτό που κάνει τη μαρέγκα της Pavlova διαφορετική από τη συνηθισμένη μαρέγκα είναι το εσωτερικό της, που είναι μαλακό σαν marshmallow. Αυτό να οφείλεται στο corn flour που ανακατεύω μέσα όταν κτυπηθεί η μαρέγκα. Το γλυκό αυτό προέρχεται από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και φτιάχτηκε το 1926 από έναν Νεοζηλανδό σεφ προς τιμήν της γνωστής Ρωσίδας μπαλαρίνας, Άννας Πάβλοβα. Εδώ την έχω φτιάξει σε έξι ατομικές μερίδες, αντί σε μια μεγάλη. Υπόψη ότι αυτές οι Pavlova είναι μεγάλες και ότι κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε δύο άτομα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου, athenarecipes.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση