ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Xριστοδουλίδης: Οι ευχές στην κόρη του

«Χαρούμενα 18α γενέθλια Αικατερίνη», έγραψε στην ανάρτηση του.

Μαρία Καραμάνου

Στις 6 Μαΐου, η οικογένεια του Νίκου Χριστοδουλίδη και της Φιλίππας Καρσερά γιορτάζει ένα ξεχωριστό γεγονός: τα 18α γενέθλια της κόρης τους Αικατερίνης, μια σημαντική ημερομηνία που συμβολίζει την είσοδό της στην ενηλικίωση. Αυτός ο εορτασμός είναι ακόμη πιο ιδιαίτερος καθώς το προηγούμενο έτος, λόγω των επίσημων υποχρεώσεων της οικογένειας στη στέψη του βασιλιά Κάρολου, δεν κατέστη δυνατόν να γιοαρτάσουν όλοι μαζί.

Φέτος, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, γνωστός για την στοργική του σχέση με τα παιδιά του, αποφάσισε να μοιραστεί στα social media ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το παρελθόν. Στη φωτογραφία, ο ίδιος φιλάει την Αικατερίνη στο κεφάλι, εκφράζοντας την αγάπη και τη στοργή του. Η λεζάντα της ανάρτησης «Χαρούμενα 18α γενέθλια Αικατερίνη» προσθέτει μια γλυκιά πινελιά στη στιγμή, υπογραμμίζοντας το συναίσθημα αυτής της ημέρας.

Η οικογένεια Χριστοδουλίδη έχει επιλέξει να εορτάσει αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα με έναν ιδιωτικό τρόπο, απολαμβάνοντας τη στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιτρέποντας στην οικογένεια να γιορτάσει αυθεντικά και ειλικρινά τη μετάβαση της Αικατερίνης στην ενηλικίωση.

Δείτε το στιγμιότυπο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση