ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Βίσση: Η παρατήρηση που της έκανε ο Αργυρός

Η επική αντίδραση της Κύπριας τραγουδίστριας.

Μαρία Καραμάνου

Η Άννα Βίσση, η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια, δείχνει να απολαμβάνει την ενασχόλησή της με τα social media και ειδικότερα με το TikTok, όπου μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της. Πρόσφατα, η Βίσση μας έδωσε μια γεύση από μια ευχάριστη στιγμή σε εστιατόριο, όπου βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον επίσης δημοφιλή Έλληνα καλλιτέχνη, Κωνσταντίνο Άργυρο.

Το περιστατικό που κέντρισε την προσοχή είχε να κάνει με ένα χιουμοριστικό σχόλιο του Άργυρου για το γλυκό που είχε παραγγείλει η Βίσση. «Άννα, το τρως το γλυκό ε;» ρώτησε ο Άργυρος, με την Βίσση να απαντά με τον χαρακτηριστικό της επικό και ευφυή τρόπο, «Ρεπό έχω αγάπη, ρεπό». Η απάντησή της όχι μόνο αποκάλυψε την ελαφρά διάθεση της στιγμής, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη διατροφή της τις ημέρες που έχει ρεπό.

Αυτή η ανεπιτήδευτη αλληλεπίδραση μεταξύ δύο αγαπημένων καλλιτεχνών έδειξε μια πιο οικεία και χαλαρή πλευρά τους, προσφέροντας στους θαυμαστές μια μικρή γεύση από την καθημερινότητά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο:

@annavissiofficial Oops i got cought by @Argiros Konstantinos OFFICIAL @atheneeathens #deserts #cheatdays original sound - annavissiofficial

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS