ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Η Αθηνά Λοϊζίδου μας προτείνει 3 γευστικές συνταγές για σήμερα

Δοκιμάστε τις και θα μας θυμηθείτε!

newsroom must

Αν δεν ξέρετε τι θα μαγειρέψετε σήμερα, οι συνταγές αυτές σας ενδιαφέρουν!

Βρόμη με φράουλες, μπανάνα και γάλα καρύδας
Σούπερ πρόγευμα υγείας με γάλα καρύδας, φράουλες και μπανάνα.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 380

ΥΛΙΚΑ:
140 γρ. βρόμη 
150 ml γάλα καρύδας ΑΛΑΜΠΡΑ
40 γρ. μέλι 
½ κουταλάκι βανίλια
10 γρ. (2 κουταλιές) αποξηραμένες φέτες καρύδας (coconut flakes)
150 γρ. φράουλες, κομμένες σε τέταρτα
70 γρ. ½ μεγάλη μπανάνα

Για το τελείωμα:
Φράουλες
Φέτες αποξηραμένης καρύδας (coconut flakes)

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ

Ολόκληρο κοτόπουλο στη διπλή γκριλιέρα
Εάν η οικογένειά σας αγαπά το ψητό κοτόπουλο, αυτός να είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος στο να το φτιάξετε σε μόνο 35 λεπτά. Φτιάξτε το ένα Σαββατοκύριακο και μοιραστείτε το στον οικογενειακό σας χρόνο μαζί με άλλα, απλά, σπιτικά συνοδευτικά.

Ετοιμασία: 10 λεπτά  
Μαρινάρισμα: 3 ώρες (προαιρετικά αν έχουμε τον χρόνο)
Μαγείρεμα: 35 λεπτά
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 300

ΥΛΙΚΑ:
1 κοτόπουλο (1.2-1.5 κιλά)
Για τη μαρινάτα:
Το ξύσμα φλούδας από 1 λεμόνι
50 γρ. καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές φρεσκοστυμμένο τζίντζερ
1 κουταλάκι καυτή κόκκινη πιπεριά
80 γρ. soy sauce
1 κουταλάκι αλάτι

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ

Cheesecake λευκής σοκολάτας
Cheesecake που λατρεύουμε! Εύκολο και εξαιρετικά νόστιμο για όσους αγαπάνε τη λευκή σοκολάτα. 

 

Χρόνος ετοιμασίας: 20
Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα 
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
320 θερμίδες ανά 100 γρ.

Θα χρειαστούμε ένα ταψί με αφαιρούμενη βάση διαμέτρου 20 εκ.

ΥΛΙΚΑ:
Για 8 μερίδες:
Για τη βάση:
150 γρ. μπισκότα Digestive
55 γρ. βούτυρο ανάλατο, κομμένο σε κομμάτια

Για τη γέμιση:
500 γρ.  τυρί κρέμα
220 γρ. κρυσταλική ζάχαρη
1 κουταλιά corn flour
4 αβγά
150 γρ. sour cream 
250 γρ. λευκή σοκολάτα κουβερτούρα, κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια

Διαβάστε την εκτέλεση εδώ

FOOD: Τελευταία Ενημέρωση