Αθηνά Λοϊζίδου
Μια απλή συνταγή για νόστιμη μηλόπιτα. Η προσθήκη λίγου μούσλι στην κρούστα απογειώνει τη γεύση. Είναι από τα αγαπημένα γλυκά της οικογένειας μου και ένα ωραίο γλυκό για να κεράσετε τους επισκέπτες σας. Μην ξεχάσετε να βάλετε το corn flour στη γέμιση με τα μήλα ώστε να συγκρατήσει τα υγρά της μηλόπιτας.
Υλικά
1 κιλό μήλα
80 γρ. ζάχαρη
1 κουταλάκι βανίλια
1 κουταλάκι κανέλα
Ξύσμα φλούδας ενός λεμονιού
30 γρ. σταφίδες
20 γρ. corn flour
190 γρ. αλεύρι
120 γρ. spry
60 γρ. ζάχαρη ανακατεμένη με
1 κουταλάκι κανέλα αλεσμένη
60 γρ. μούσλι (muesli)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΣΤΟ athenarecipes.com