ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

The New Look: H ζωή και το έργο του Christian Dior σε μία νέα σειρά

Θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου.

Μαρία Καραμάνου

Η νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο «The New Look» που ανακοινώθηκε από το Apple TV+, φαίνεται ότι θα προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση της ζωής και του έργου του θρυλικού σχεδιαστή μόδας Christian Dior. Η σειρά θα δώσει έμφαση στην πρώιμη πορεία του Dior στο κατεχόμενο από τους Ναζί Παρίσι, παρουσιάζοντας πώς ο σχεδιαστής αντιμετώπισε τη φρίκη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και πώς συνέβαλε στη διαμόρφωση της σύγχρονης μόδας.

Ο Ben Mendelsohn πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Christian Dior, προσδίδοντας στη σειρά μια ξεχωριστή δυναμική. Το «The New Look» υπόσχεται να αναδείξει όχι μόνο τη ζωή του Dior αλλά και τις εκπληκτικές ιστορίες των συναδέλφων και αντιπάλων του στον χώρο της μόδας, παρουσιάζοντας το ατελιέ, τα σχέδια και τα ρούχα που δημιούργησε ο ίδιος και ο οίκος μόδας Dior.

Με την ενδιαφέρουσα έμφαση στην περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και τον ρόλο της μόδας σε αυτό το πλαίσιο, η σειρά αναμένεται να προσφέρει έναν ενδιαφέροντα και ενημερωτικό τρόπο ανάδειξης της ιστορίας της μόδας και του εμβληματικού σχεδιαστή.

Ο Christian Dior, μετά την αποχώρησή του από τον στρατό το 1942, συνεργάστηκε με τον Lucien Lelong και, πέντε χρόνια αργότερα, ιδρύει τη δική του εταιρεία. Το «New Look», που καθιέρωσε το όνομά του στην ιστορία της μόδας, είχε επαναστατική σιλουέτα με κλεψύδρα που τονίζει τη μέση και περιλαμβάνει μία maxi φούστα , αντιπροσωπεύοντας μια αντίδραση στη χρηστική μόδα της εποχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Θα συμμετέχουν επίσης, η Juliette Binoche ως Coco Chanel, Maisie Williams ως Catherine Dior και John Malkovich ως Lucien Lelong, η σειρά αναμένεται να προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εικόνα της εποχής και του χώρου της μόδας. Τα πρώτα τρία επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου, με επόμενα επεισόδια κάθε Τετάρτη μέχρι τις 3 Απριλίου.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση