ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Kuns Studio X Mix n Malt: Mια συνάντηση θετικών vibes, cool ρυθμών και δημιουργικότητας

Η τέχνη αναδεικνύεται, και η ταυτότητα αφηγείται - μια εμπειρία όπως καμία άλλη

Ριάνα Στυλιανού

Ετοιμαστείτε για μια επική ημέρα, όπου η δημιουργία συναντά το χώρο της ψυχαγωγίας. Το Kuns Studio και το Mix n Malt ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα επίσημο πάρτι, δημιουργώντας ένα μείγμα τέχνης, μουσικής και γαστρονομικών απολαύσεων.

Ο DJ Patsas Patsas θα διατηρήσει τους ρυθμούς, ενώ το street food, με τα απολαυστικά burgers, και τα signature κοκτέιλ του Mix n Malt εξασφαλίζουν ένα γαστρονομικό ταξίδι γεμάτο αισθήσεις.

Το market του showroom του Kuns Studio προσθέτει ένα μοναδικό άγγιγμα, ένα σταθμό για μια νέα αρχή του εργαστηρίου, προσφέροντας αποκλειστικά tote bags, gift cards για sessions εργαστηρίου κεραμικής, πιάτα και κούπες για όσους αναζητούν κομψά και λειτουργικά αντικείμενα τέχνης. Μοναδικά στο είδος τους καθώς ειναι όλα δημιουργήματα της καλλιτέχνη Ελπίδα Φραγκεσκίδου.

Δεν είναι απλώς μια εκδήλωση· είναι μια συνάντηση θετικών vibes, cool ρυθμών και δημιουργικότητας.

Ημερομηνία & Ώρα: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 17:00

Οδός: Αφροδίτης 17, Λευκωσία, 1060.

Περισσότερα για το Kuns Showroom

Η τέχνη αναδεικνύεται, και η ταυτότητα αφηγείται - μια εμπειρία όπως καμία άλλη. Το Kuns Studio παρουσιάζει μια σειρά καινοτόμων έργων που εξερευνούν τη βαθιά σύνδεση μεταξύ ύλης και μνήμης.

Το showroom εισέρχεται στις φυσικές και συναισθηματικές ποιότητες των αντικειμένων (όπως βοηθητικά τραπέζια, στουλς, επιδαπέδια φωτιστικά). Παρέχει τη δυνατότητα να ζήσετε μέσα από τα αντικείμενα νέες αφηγήσεις. Κάθε αντικείμενο που παρουσιάζεται είναι μια μοναδική έκδοση, υπογεγραμμένη από την ιδρύτρια του Kuns Studio την Ελπίδα Φραγκεσκίδου.

 Η καλλιτέχνης με εξειδίκευση στο σχεδιασμό τοπίων και μεγάλων γλυπτών, διαμορφώνοντας παράλληλα ύλη, μνήμη, χρονικότητες και ταυτότητα μέσα από διάφορες αφηγήσεις έμπνευσης.

Socials

@kuns.studio

@mixnmalt 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση