ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Τα 7 καλύτερα πασχαλινά δώρα εάν είστε καλεσμένοι

Βρήκαμε τα 7 αγαπημένα μας δώρα αν είστε καλεσμένοι σε κάποιο πασχαλινό δείπνο και ψάχνετε ένα δώρο για να πάτε στους οικοδεσπότες.

Μαρία Καραμάνου

Καθώς το Πάσχα πλησιάζει, η επιλογή ενός δώρου για τους οικοδεσπότες σε ένα γιορτινό τραπέζι μπορεί να αποτελέσει μια όμορφη κίνηση εκτίμησης και ευγνωμοσύνης. Είτε πρόκειται για το βράδυ της Ανάστασης, είτε για το μεσημεριανό τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα, το δώρο που θα επιλέξετε να προσφέρετε μπορεί να προσθέσει μια προσωπική νότα στην εορταστική συνάντηση και να φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των αγαπημένων σας. Συχνό φαινόμενο των εορταστικών ημερών είναι και τα καλέσματα σε κάποιο γιορτινό τραπέζι, είτε για το βράδυ της Ανάστασης μετά την εκκλησία είτε για την ημέρα του Πάσχα, όπου το κρέας έχει την τιμητική του.

Ένα χειροποίητο δώρο, όπως ένα σετ από ποτήρια κρασιού, ένα σερβίτσιο, ή ακόμα και μια χειροποίητη μαρμελάδα ή ένα γλυκό, μπορεί να αποτελέσει μια θερμή και προσωπική κίνηση. Ένα επιλεγμένο μπουκάλι κρασί ή ένα παλαιωμένο ουίσκι μπορεί να συνοδεύσει τέλεια τα εδέσματα του τραπεζιού και να προσφέρει μια γευστική εμπειρία.

Εποχικά διακοσμητικά ή κεριά με αρωματικές μυρωδιές που αναδεικνύουν την ατμόσφαιρα του Πάσχα, όπως λεβάντα ή κανέλα, μπορούν να συμπληρώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού των οικοδεσποτών. Ένα σετ από εορταστικά αντικείμενα όπως λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, ή διακοσμητικά στοιχεία με θέμα το Πάσχα, μπορούν να προσθέσουν στη χαρούμενη ατμόσφαιρα των ημερών. Η προσφορά ενός δώρου με σκέψη και μεράκι μπορεί να κάνει τη συνάντηση ακόμη πιο ξεχωριστή και να δείξει την εκτίμησή σας για τη φιλοξενία των οικοδεσποτών, καθιστώντας το γιορτινό τραπέζι μια ακόμη πιο θερμή και ευχάριστη εμπειρία.

Εάν έχετε αποφασίσει να προσφέρετε ένα δώρο για το σπίτι των οικοδεσποτών σας κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, σας έχουμε μερικές προτάσεις που θα ταιριάξουν στην αισθητική του σπιτιού τους και θα προσθέσουν μια δική σας προσωπική πινελιά:


STRIPED CERAMIC VASE €35.99 από Zara Home BUY NOW


Scented candle in a ceramic holder €17,99 από H&M Home BUY NOW


12 Piece Linear Striped Dinner Set €49,50 από M&S Home BUY NOW


COLOURFUL DECORATIVE TRAY  €11.99 από Zara Home BUY NOW

SPIRITUAL BEAUTY KELAPÂ SCENTED CANDLE 80 G €25.50 από Beauty Line BUY NOW


VINDKAST table lamp, 26 cm €29,99 από IKEA BUY NOW


Rattan-framed mirror €34,99 από H&M Home BUY NOW

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση