ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Πάσχα: Πώς να βάψετε τα αυγά σας με σαντιγί

Πώς να βάψετε τα αυγά σας με τον trendy τρόπο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μαρία Σάββα

Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί του φέρνει όλα τα αγαπημένα μας φαγητά και δραστηριότητες. Αυτή τη φορά, ανακαλύψαμε έναν νέο τρόπο για να βάψουμε τα πασχαλινά αυγά, και πιστέψτε μας, η διαδικασία είναι διασκεδαστική και αποτελεσματική!

Η λύση είναι η σαντιγί! Ναι, ακούσατε καλά! Με αυτή τη μοναδική τεχνική, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά πασχαλινά αυγά που θα κλέψουν την παράσταση στο τραπέζι σας.

Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε σαντιγί, ξύδι, αυγά και χρώμα ζαχαροπλαστικής σε τζελ. Βράζετε τα αυγά και μουλιάζετε στο ξύδι για λίγα λεπτά για να διατηρήσουν τα χρώματα. Στη συνέχεια, απλώνετε τη σαντιγί ομοιόμορφα σε φόρμες για muffins, ρίχνετε χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύετε ελαφρά. Τέλος, τυλίγετε τα αυγά με τη σαντιγί και αφήνετε για λίγο.

Μετά από αυτό, απλώς σκουπίζετε τα αυγά με χαρτοπετσέτα και είναι έτοιμα! Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους στο πασχαλινό τραπέζι σας!

@georstephanie Whipped cream easter eggs Who knew you can make these beautiful eggs with only whipped cream and food colouring! You have to leave them coated with the whipped cream for at least 15 minutes before wiping it off! #easter #easter2024 #eastereggs #easteregg #πασχα #cyprustiktok #easterdiy #ελληνικοτικτοκ #fyp #eggs #egg #kidsactivities #whippedcream #foodcoloring Pretty (Sped Up) - MEYY
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση