ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Εντυπωσιακές λαμπάδες από την κυπριακή αγορά

Δείτε όλες τις επιλογές που ξεχωρίσαμε, όπου μικροί και μεγάλοι θα λατρέψουν.

Ριάνα Στυλιανού

Το έθιμο της λαμπάδας το Πάσχα στην Ορθόδοξη Εκκλησία, χρονολογείται εδώ και αιώνες και συμβολίζει τη Χριστιανική πίστη και την αναγέννηση. Η παρουσία της λαμπάδας την ημέρα της Ανάστασης συμβολίζει το φως και τη νίκη του Χριστού επί του θανάτου και της σκοτεινής δύναμης του κακού.

Το να μεταφερθεί η λαμπάδα μετα τη λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου στο σπίτι, αποτελεί για τους πιστούς έναν τρόπο να μεταφέρουν το φως της Ανάστασης στην καθημερινή τους ζωή και να εκφράσουν τη χαρά της Ανάστασης του Χριστού.

Αυτή η παράδοση αποτελεί ένα όμορφο έθιμο, όπου μάλιστα οι νονοί και οι νονές έχουν την «υποχρέωση» να πάρουν σαν δώρο μια λαμπάδα στα βαφτιστήρια τους.

Το έθιμο προσδίδει λάμψη και χαρά στην εορταστική αυτή περίοδο και πολλοί είναι εκείνοι που τρέφουν αγάπη για τη χειροτεχνία, που γίνονται ακόμα πιο δημιουργικοί, φτιάχνοντας μοναδικές, άκρως εντυπωσιακές λαμπάδες.

Λαμπάδες διακοσμημένες με λουλούδια, κορδέλες, λουτρινα κουκλάκια, η κυπριακή αγορά προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εντυπωσιακές επιλογές, που σίγουρα αξίζει να ανακαλύψουμε.

Δείτε όλα τα σχέδια που ξεχωρίσαμε:

@belle.handcrafted___

@evachristofides

 

@thousants_by_mapu

@floricientaiuvenalis

@_rosaryshop

@bohoandmore.cy

@maracandlesandmore

@todayilove_showroom

Μπορεί να είναι εικόνα κρίκος για πεστέτες@lightmeup_handmade_candles

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση