ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Έρχεται η δεύτερη σεζόν της ''Valeria''

Πότε κυκλοφορούν τα νέα επεισόδια;

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Στο κύμα των ισπανόφωνων σειρών που ακολούθησε το Netflix μετά την σαρωτική επιτυχία του ''La Casa de Papel'' βρέθηκε και η ''Valeria''. Παρόλο που δεν γνώρισε την ίδια τέραστια επιτυχία, κατάφερε να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει το δικό της κοινό, με τα 8 επεισόδια της πρώτης σεζόν. 

Τώρα, ετοιμάζεται για την 2η που θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 13 Αυγούστου, και το πρώτο τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει. 

H Valeria είναι μια συγγραφέας σε δημιουργική και προσωπική κρίση (στον γάμο της), που καταφεύγει στις τρεις φίλες της για συμπαράσταση. Μαζί αντιμετωπίζουν καταστάσεις που έχουν να κάνουν με έρωτα, ζήλια, απιστία, αμφιβολίες, φιλία, μυστικά και όλα όσα μπορεί να συνθέτουν τις ζωές τεσσάρων φυσιολογικών γυναικών στις μέρες μας.  H παραγωγή βασίζεται στη σειρά Iσπανικών βιβλίων ''Valeria'' της Elisabet Benavent, που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία, ακολουθώντας τις διάφορες περιπέτειες της πρωταγωνίστριας και των τριών φίλων της. Το βασικό καστ περιλαμβάνει τους Diana Gomez, Silma Lopez, Paula Malia, Teresa Riott, Maxi Iglesias και Ibrahim Al Shami J. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
valeria  |  σειρές  |  netflix  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση