ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Ο λόγος που το ''The Crown'' θα σταματήσει στην 6η σεζόν

Η παραγωγός μιλά ξεκάθαρα για τους λόγους

Από τότε που ξεκίνησε το ''The Crown'' ήταν γνωστό πως θα κρατήσει 6 σεζόν, μετά έγιναν 5 και μετά ξανά 6 αλλά ποτέ περισσότερες. Η αλήθεια είναι πως σε πολλές περιπτώσεις όταν μια σειρά γνωρίζει επιτυχία, παίρνει πράσινο φως για περισσότερες σεζόν απ' αυτές που ήταν προγραμματισμένες. Αυτό όμως δεν θα γίνει ποτέ για την συγκεκριμένη.

Η παραγωγός, Suzanne Mackie, μίλησε ξεκάθαρα για τον λόγο που ο δημιουργός της σειράς, Peter Morgan, δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 6 σεζόν, και έχει να κάνει φυσικά με τα γεγονότα που παρουσιάζει. Αν δεν έχεις δει κάποιο επεισόδιο και δεν ξέρεις τι πραγματεύεται, η ιστορία ακολουθεί την βασίλισσα Ελισάβετ από τον γάμο της με τον Φίλιππο και την στέψη της μέχρι τα χρόνια που ο Κάρολος ήταν παντρεμένος με την Diana. 

Γιατί όμως θα μείνουν μέχρι εκεί;

"Ο Peter το έχει πει ευθαρσώς πως δεν μπορεί απλά να γράψει για κάτι αν δεν έχει περάσει χρόνος για να έχει μία κατάλληλη οπτική των πραγμάτων. Και πιστεύω πως πάντα ένιωθε πως τα 10 χρόνια είναι το ελάχιστο χρονικό διάστημα στο οποίο μπορεί να δει κάτι σε ιστορικό πλαίσιο, που θα του επιτρέψει να το καταλάβει. Δεν νομίζω πως θα παρεκκλίνει από την απόφαση αυτή. Όλοι γνωρίζουμε αυτές τις ιστορίες, όμως αυτό που ο Peter κάνει τόσο λαμπρά είναι να διεισδύει κάτω από αυτές και να καταλαβαίνει το τοπίο με περισσότερο λεπτομερή, περίπλοκο και αναπάντεχο τρόπο" είπε η Mackie. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η πρεμιέρα της 5ης σεζόν, αλλα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα έρθει πριν το 2022. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
the crown  |  σειρές  |  netflix  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση