ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Βιογραφική ταινία για τους KISS το 2024

Όλες οι λεπτομέρειες

Βιογραφική ταινία για τους βετεράνους της ροκ, τους KISS, προγραμματίζεται να είναι διαθέσιμο στο Netflix το 2024.

Συμμετέχοντας στην εκπομπή The Rock Experience with Mike Brunn, ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Ντοκ ΜακΓκι αποκάλυψε ότι μετά από χρόνια προσπαθειών να κυκλοφορήσει η ταινία, επιτέλους το Netflix ανέλαβε την προώθησή της τον επόμενο χρόνο.

«Είναι μια βιογραφική ταινία για τα πρώτα τέσσερα χρόνια των KISS. Τη ξεκινάμε τώρα. Έχουμε ήδη συμφωνήσει, έχουμε σκηνοθέτη. Προχωρά και θα έρθει το [2024]» ανέφερε.

Η πρώτη αναφορά στα σχέδια για την ταινία είχε γίνει το 2021 και είχε διευκρινιστεί ότι θα έχει τίτλο «Shout It Out Loud» και ότι θα τη σκηνοθετήσει ο Joachim Rønning, σκηνοθέτης των ταινιών «Maleficent: Mistress of Evil» και «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales».

Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ποιοι θα υποδυθούν τα μέλη του συγκροτήματος.

Σε προηγούμενη συνέντευξη στο Talking Metal, ο Doc McGhee εξήγησε: «Νομίζω ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ματιά στην ίδρυση των KISS, τη νοοτροπία του πώς προέκυψαν, την κοινωνική πίεση στην οποία βρίσκονταν όλοι στη δεκαετία του '60 και του '70 που έφερε κάποιους όπως τους KISS στο προσκήνιο. Άρα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και νομίζω ότι είναι μια ταινία με καλογραμμένο σενάριο. Και ο συνεργάτης μας αυτή τη στιγμή είναι το Netflix. Θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες και μετά στο Netflix».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση