ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Παντρεύτηκε η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Λαίδη Amelia Spencer

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Λαίδη Amelia Spencer, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της Greg Mallet, πραγματοποιώντας μια πανέμορφη γαμήλια τελετή στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δεκατέσσερα χρόνια και γιόρτασε τον έρωτά του στη φάρμα «La Cotte» αφότου πήραν την σχέση τους στο επόμενο στάδιο.

Κάποια από τα μέλη της οικογένειάς της που παρευρέθηκαν στο λαμπερό γάμο ήταν η δίδυμη αδερφή της 30χρονης Amelia, Λαίδη Eliza και τα άλλα δύο αδέρφια τους, λαίδη Kitty και ο αδελφός τους Samuel. Να σημειώσουμε όμως ότι όπως ανέφερε η βρετανική εφημερίδα ο πατέρας της νύφης δεν έδωσε το «παρών» του στην σημαντική αυτή ημέρα, γιατί ήθελε να αποφύγει την πρώην σύζυγό του, την μητέρα της νύφης.

Τελειώνοντας να αναφέρουμε ότι, ο 33χρονος Greg, ο οποίος ασχολείται με το real estate, της είχε κάνει πρόταση γάμου το καλοκαίρι του 2020, με τον ίδιο να μοιράστηκε την χαρμόσυνη είδηση με τους ακόλουθούς του στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση