ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: nude tailored παντελόνι, πουκάμισο και μπαλαρίνες
 

Valentine’s day: 5 ρομαντικά locations στην Κύπρο για πρόταση γάμου

Δείτε πιο κάτω τα σημεία που έχουμε στην λίστα μάς

Μαρία Σάββα

Η ημέρα των ερωτευμένων ή αλλιώς του Αγίου Βαλεντίνου, είναι σχεδόν εδώ και μια από τις πιο ρομαντικές κινήσεις που μπορείς να κάνεις για την σύντροφό σου –αν φυσικά είσαστε έτοιμοι να πάρετε την σχέση σας στο επόμενο στάδιο- είναι μα πρόταση γάμου.

Αυτή η ξεχωριστή κίνηση όμως δεν μπορεί να γίνει οπουδήποτε, καθώς είναι μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές σε μια σχέση. Πάρα λοιπόν να κάνετε πρόταση γάμου σε ένα εστιατόριο, προτείνουμε να επιλέξετε ένα ρομαντικό σποτ, πέρνοντας ιδέες από την πιο κάτω λίστα, με τα 5 πιο ρομαντικά σημεία του νησιού μάς, που είναι κατάλληλα για να κάνετε την «μεγάλη» ερώτηση.

Γέφυρα των ερωτευμένων στην Αγία Νάπα

Παραδειγματισμένη από άλλες χώρες της Ευρώπης, έτσι και η Κύπρος δημιούργησε μια ρομαντική γέφυρα στην Αγία Νάπα όπου τα ζευγάρια μπορούν να επισκεφτούν και να αφήσουν μια κλειδαριά με τα αρχικά τους χαραγμένα πάνω. Το σημείο αυτό σίγουρα μπαίνει στην λίστα μάς, ως ένα από τα πιο ρομαντικά spots για να κανείς πρόταση γάμου στην σύντροφό σου, εφόσον πρώτα αφήσετε την δικιά σας κλειδαριά για να σηματοδοτήσετε την μέρα.

Photo: ayianapa_protaras

Heart – Sea View Point στον Άγιο Θεόδωρο

Ένα από τα πιο «ερωτεύσιμα» σημεία της Κύπρου βρίσκεται φυσικά στην Λάρνακα και συγκεκριμένα στον Άγιο Θεόδωρο με αυτό να είναι ένα παραθαλάσσιο spot, στο οποίο κτίστηκε μια μεγάλη ξύλινη καρδία και είναι πλέον ένα από τα πιο instagrammable σημεία του νησιού μάς. Αν λοιπόν η σύντροφός σας αγαπά την θάλασσα αλλά και τις φωτογραφίες αυτό είναι το καταλληλότερο σημείο για να γονατίσετε και να κάνετε την πολυπόθητη ερώτηση.

Photo: @agios_theodoros_community

Aelia Wellness Retreat

Το Aelia Wellness Retreat προσφέρει ένα από τα καλύτερα σημεία που μπορείτε να διαλέξετε για να κάνετε πρόταση γάμου στην σύντροφό σας, καθώς εκτός από τον μαγευτικό χώρο που έχει, προσφέρει εδέσματα, σαμπάνια, λουλούδια αλλά ακόμη και πυροτεχνήματα την ώρα που εσείς θα κάνετε την «μεγάλη» ερώτηση.

Photo: @Aeliawellness

Μονοπάτι αγάπης στον Καλοπαναγιώτη

Τι πιο ρομαντικό από το να κρατιέστε χέρι-χέρι, περπατώντας στο περίφημο μονοπάτι αγάπης, βλέποντας το όμορφο καταπράσινο τοπίο του χωριού του Καλοπαναγιώτη. Μέσα στο συγκεκριμένο μονοπάτι υπάρχουν διάφοροι σταθμοί με παγκάκια στα οποία μπορείτε να καθίσετέ και να αφιερώσετε λίγα λεπτά στη σύντροφό σας. Μια καλή στιγμή ίσως για να παρουσιάσετε το πανέμορφο μονόπετρο που διαλέξατε.

Κόλπος Άη Γιώρκη Πέγειας

Ο Κόλπος του Άη Γιώρκη στην Πέγεια προσφέρει ένα από τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, κάτι που φυσικά ολοκληρώνει μια όμορφη ρομαντική στιγμή, όπως είναι και η στιγμή της πρότασης γάμου. Με θέα τη θάλασσα, τη Γερόνησο (Ιερά Νήσος) και το γραφικό λιμανάκι, μπορείς να αγναντέψεις αχόρταγα το απέραντο γαλάζιο που απλώνεται μπροστά σου.

Photo: Visit_Peyia

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση