ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Το αποτελεσματικό νέο tip για φλερτ από το TikTok που έγινε viral

Κάνει λιγότερο άβολες τις… άβολες στιγμές των πρώτων ραντεβού

Ριάνα Στυλιανού

Tα hacks και τα tips του Tik Tok όσον αφορά την καθημερινή μας ζωή, σχετικά με το σπίτι, τη μαγειρική, την ομορφιά τη μόδα και πολλά άλλα, είναι πάρα πολλά, και οι χρήστες της πλατφόρμας είναι τόσο δημιουργικοί, που σχεδόν κάθε μέρα ξεπροβάλει και μία νέα τάση. Ίσα ίσα που τις προλαβαίνουμε να σας πούμε την αλήθεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, το TikTok δίνει και συμβουλές στον τομέα του φλερτ, και εμείς δεν έχουμε παρά να τις δοκιμάσουμε και να δούμε εάν όντος είναι λειτουργικές. Τι να κάνουμε… θυσιαζόμαστε για εσάς.

Το λοιπόν, αυτό το νέο trend ισχυρίζεται πως μπορεί να κάνει λιγότερο άβολες τις… άβολες στιγμές των πρώτων ραντεβού και αυτό επιτυγχάνεται με την τριγωνική μέθοδο. Ναι ξέρουμε, είστε και εσείς τόσο συνεχισμένοι όσο είμασταν και εμείς όταν το πρωτοείδαμε στην πλατφόρμα.

Να σας εξηγήσουμε όμως. Η μέθοδος Triangle είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να έχετε οπτική επαφή και να υποδείξετε στο ραντεβού σας ότι απολαμβάνετε τον χρόνο σας μαζί και πως μπορεί να είστε έτοιμοι να έρθετε λίγο πιο κοντά, ας πούμε να ανταλλάξετε το πρώτο σας φιλί γιατί όχι;

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τη γλώσσα του σώματος, δεν χρειάζεται να πείτε τίποτα απόλυτος.

@ridethewav3ss Wanna seduce someone - this literally melts them #fyp #manifestationhim #sireneyes #trianglemethod ♬ Originalton - in ur dreams

Αυτή η νέα τάση σας θέλει να κοιτάζετε για λίγα δευτερόλεπτα σε 3 σημεία του προσώπου, σχηματίζοντας ένα εικονικό τρίγωνο με το βλέμμα. Ξεκινάτε από τα μάτια (ένα από τα δύο) στη συνέχεια κατεβάζετε το βλέμμα στα χείλη και καταλήγετε ξανά στα μάτια. Το βλέμμα σας, δηλαδή, θα πάει κάπως έτσι: δεξί μάτι – χείλη – αριστερό μάτι. Aπλό.

Με βάση τους χρήστες του Tik Tok, αυτή η μέθοδος είναι άκρως αποτελεσματική, ενώ μάλιστα η Patti Wood, ειδική στις ανθρώπινες σχέσεις και τη γλώσσα του σώματος σημειώνει σχετικά με αυτή την τάση τα εξής: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό πέρα από την λεκτική επικοινωνία, να υπάρχει σύνδεση χωρίς λόγια. Μέσα από κινήσεις και βλέμματα. Με την τακτική αυτή, είναι πιο εύκολο να δώσεις χρόνο στο άλλο άτομο και να καταλάβεις αν είναι αμοιβαία όσα θες, για να προετοιμάσεις τη στιγμή του φιλιού».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE