ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: nude tailored παντελόνι, πουκάμισο και μπαλαρίνες
 

Μοιράζετε τις δουλειές του σπιτιού με τον σύντροφό σας; Να πώς αυτό επηρεάζει το σεξ

Είναι αυτό το μυστικό για να κάνετε καλύτερο σεξ;

newsroom must

Ας είμαστε ειλικρινείς. Η ένταση και το πάθος που έχουμε στην αρχή της σχέσης μας, με την πάροδο του χρόνου φεύγει, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι το σεξ παύει να είναι καλό. Και ενώ οι περισσότεροι πιστεύουμε πως το σεξ εξαρτάται αποκλειστικά από το πάθος, τη χημεία και τις τεχνικές που εφαρμόζουμε κατά τη διάρκεια, υπάρχει ακόμη ένας παράγοντας καθοριστικής σημασίας. Ο λόγος για την κοινή σας ζωή εκτός της κρεβατοκάμαρας. 

Μελτώντας το πεδίο αυτό και πιο συγκεκριμένα, 300 γυναίκες ηλικίας 18 μέχρι 39 ετών, ερευνητές απέδειξαν πως όσες βρίσκονται σε ισότιμη σχέση, απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, είτε πρόκειται μαζί με τον σύντροφό τους, είτε και σόλο.

Αν και η ισότητα έχει διάφορες πττυχές και για την κάθεμια γυναίκα μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα, ως επί το πλείστο περιλαμβάνει τον σεβασμό, την αμοιβαία κατανόηση και το μοίρασμα των ευθυνών του σπιτιού - στοχεία που αποδεικνύουν δηλαδή έμπρακτα ότι το γυναικείο φύλο δεν υποτιμάται.

Και κάπως έτσι, δεν είναι δύσκολο να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως όταν μοιραζόμαστε τις δουλειές του σπιτιού μαζί με το άλλο μας μισό, αισθανόμαστε καλύτερα, και με αυτό τον τρόπο έχουμε περισσότερη όρεξη για σεξ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση